Cardi B presenteert American Music Awards 2021

Ze is een megapopulaire rapster, werd recent mama van een tweede kindje en zou mogelijk zelfs een rol krijgen in het vierde seizoen van de hitserie You op Netflix. Is er iets dat Cardi B niet kan? Wij denken van niet, want de iconische Cardi B zal nu ook de American Music Awards hosten dit jaar, die op 21 november zullen plaatsvinden. De rapster zelf is alvast helemaal klaar om de perfecte gastvrouw te spelen.

“Toen ik de uitnodiging ontving om de American Music Awards van dit jaar te presenteren, was ik zo enthousiast”, zei Cardi B in een verklaring. “Ik ben er helemaal klaar voor om mijn persoonlijkheid naar het podium van de AMA’s te brengen.” Cardi B is in 2017 in een geheime ceremonie getrouwd met rapper Offset en ze delen samen een 3-jarige dochter, genaamd Kulture, en verwelkomden recent ook een zoontje.

AMA’s

De WAP-rapster is dit jaar zelf ook genomineerd voor meerdere awards, waaronder favoriete hiphopnummer en -video voor haar recentste single Up en favoriete hiphopartiest, schrijft The New York Post. Cardi B schreef in het verleden al AMA-geschiedenis als de eerste vrouwelijke rapper die twee keer het favoriete hiphopnummer won. Met ook dit jaar een nominatie in die categorie zou ze ook een derde overwinning op haar naam kunnen schrijven.

Alle fans trokken natuurlijk naar Twitter om hun enthousiasme te uiten over het zien van hun favoriete rapper op het scherm. “Cardi heeft zojuist de AMA’s gered”, tweette een fan.

“Ik heb al jaren niet meer naar de volledige award show gekeken, maar DIT is iets waar ik van begin tot eind naar wil kijken”, schreef een ander.

Nominaties

Dit zal de eerste keer zijn dat de rapster de AMA’s zal presenteren, die zullen worden uitgezonden vanuit Los Angeles op ABC. In 2018 bracht Cardi B, wiens echte naam Belcalis Almánzar is, haar doorbraaknummer I Like It tijdens de AMA’s naast J Balvin en Bad Bunny.

De grootste sterren trekken dit jaar weer naar de awardshow met een heleboel nominaties, waaronder ook de jonge popster Olivia Rodrigo, die aan de leiding gaat met maar liefst zeven nominaties, met name voor artiest van het jaar. De opkomende zangeres neemt het op tegen andere fanfavorieten zoals Taylor Swift, The Weeknd en BTS, die de allereerste Aziatische artiesten ooit zijn, genomineerd in die categorie. Rodrigo’s gigantische hitsong Drivers License daarentegen zal het o.a. moeten opboksen tegen de hit Beggin’ van de wereldveroverende rockband Måneskin en Body van Megan Thee Stallion.

Meer
Lees meer...