Fan maakt LEGO-versie van clip ‘My Universe’ van Coldplay en BTS

Vorige maand verscheen de samenwerking van Coldplay en BTS, My Universe. Het nummer kreeg iets later ook een videoclip en daarvan is nu een nieuwe versie opgedoken. Een fan maakte de videoclip namelijk volledig na uit LEGO.

Het nummer My Universe van Coldplay en BTS heeft een onofficiële nieuwe videoclip gekregen. Een fan heeft namelijk de volledige clip nagemaakt uit geanimeerde LEGO-figuurtjes. En het resultaat is een perfecte replica van het origineel.

My Universe

My Universe is de eerste samenwerking tussen Coldplay en BTS en is te vinden op het album ‘Music of the Spheres’ van de Britse band. In de videoclip van het nummer is te zien hoe de twee bands zich op twee verschillende planeten bevinden in een universum waar muziek verboden is. Maar toch vinden ze een manier om met elkaar in contact te komen en samen met nog een band, samengesteld uit aliens, toch muziek te maken.

De clip speelt zich dus af in de ruimte en die werd perfect nagemaakt door Le Studio de Clément op YouTube. Alle vier leden van Coldplay, de zeven leden van BTS én de aliens uit de clip kregen een eigen LEGO-versie en elk frame werd perfect nagemaakt. De video werd ook gepost op Twitter, waar hij werd opgepikt door Coldplay. “This blows my mind”, schreef creatief directeur van de groep Phil Harvey bij de retweet.

Eerder vandaag kondigde Coldplay een vierde concert aan in ons land, nadat de eerste drie concerten in sneltempo uitverkocht waren. De groep zal nu te zien zijn op 5, 6, 8 en 9 augustus 2022 in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Tickets voor de vierde en laatste dag zijn vanaf vrijdag 29 oktober om 9 uur te koop via ticketmaster.be.

Bekijk hier de LEGO-versie van My Universe van Coldplay en BTS:

Wie wil vergelijken met het origineel, kan hier terecht:

Meer
Lees meer...