Cardi B en Offset verwelkomen hun tweede kindje

Rappers Cardi B en Offset zijn afgelopen zaterdag de ouders geworden van een tweede kindje. Dat maakte het koppel zelf bekend op Instagram. Het is hun tweede kindje samen na het driejarige dochtertje Kulture.

Met een foto van de kersverse ouders in een ziekenbed – met opvallend Louis Vuitton-deken – met hun pasgeboren baby’tje in de armen van Cardi B maakte het koppel bekend dat Cardi B bevallen is. “9/4/21”, schrijf ze bij de foto waardoor we weten dat het kindje afgelopen zaterdag geboren is.

Zoontje?

Daarnaast staat er ook nog een emoji van een dinosaurus, een blauw hartje en een beertje. Het geslacht van het baby’tje is voorlopig nog niet officieel bekendgemaakt, maar het blauwe hartje doet fans vermoeden dat het een zoontje is. Dat zou willen zeggen dat hun driejarige dochter Kulture een broertje erbij krijgt.

Cardi B maakte eind juni haar zwangerschap op heel eigen wijze bekend op de BET Awards. Ondanks de nieuwe zwangerschap kende de relatie van Cardi B met Offset, deel van de rapgroep Migos, recent heel wat problemen. Zo zou ze een jaar geleden de scheiding hebben aangevraagd nadat hij meermaals was vreemdgegaan. Offset heeft ook al drie kinderen uit eerdere relaties.

Meer
Lees meer...