Cardi B laat 2-jarig dochtertje Kulture niet naar ‘WAP’ luisteren: “Ik maak muziek voor volwassenen!”

Er is een heel groot verschil tussen muziek voor kinderen en muziek voor volwassen. Dat heeft Cardi B de voorbije dagen meer dan duidelijk gemaakt. De rapper kwam onder vuur te liggen na een filmpje op sociale media. Daarin was te zien hoe ze enthousiast aan het meezingen was met haar eigen – expliciete – nummer WAP. Maar toen haar tweejarige dochtertje Kulture binnen kwam, zette Cardi B haar telefoon onmiddellijk uit.

Dat WAP een nogal opvallend nummer is, met een wel heel gewaagde tekst, hoeven we je natuurlijk al lang niet meer te vertellen. Het nummer is een samenwerking tussen de twee rappers Cardi B en Megan Thee Stallion, en veroverde de hele wereld.

Cardi B in paniek

Maar er is zeker één persoon die WAP nog nooit heeft gehoord: Cardi B’s tweejarige dochtertje Kulture. Dat nummer is niet voor haar jonge oortjes bedoeld, heeft de rapper duidelijk gemaakt de voorbije dagen. Op oudejaarsavond had Cardi B een filmpje gedeeld via haar Instagram Story.

Daarin was te zien hoe ze enthousiast meezong met haar eigen nummer, tot Kulture de kamer binnen kwam. Cardi B was in paniek. Op het moment dat de rapper haar dochtertje in de gaten krijgt, probeert ze namelijk zo snel mogelijk de muziek af te zetten.

https://twitter.com/raptvcom/status/1345929159806246914

“Muziek voor volwassenen”

De 28-jarige Amerikaanse heeft ondertussen al heel wat kritiek gekregen op haar actie. Zo schreef iemand op Twitter: ” Dus jouw dochter mag er niet naar luisteren, maar alle andere dochters ter wereld wel?” Cardi B kreeg de kritiek in de gaten, en reageerde ook via Twitter.

“Jullie moeten hier echt mee stoppen!”, schrijft ze. “Ik ben niet JoJo Siwa, ik maak geen muziek voor kinderen. Ik maak muziek voor volwassenen. Ouders zijn verantwoordelijk voor wat hun kinderen te horen en te zien krijgen. Ik ben een heel seksueel persoon, maar niet waar mijn kind bij is, precies zoals elke ouder zou moeten zijn.”

“Gewoon gezond verstand”

Cardi B ging zelfs nog een stapje verder. “Er zijn moeders die strippers zijn. Ze lopen naakt rond en twerken als entertainment. Wil dat zeggen dat ze dat doen waar hun kinderen bij zijn? Nee! Stop met dit een discussie te willen maken. Het is gewoon gezond verstand.”

Meer
Lees meer...