Cardi B kondigt zwangerschap aan op BET Awards: tweede kindje op komst

Cardi B en haar partner Offset verwachten binnenkort een tweede kindje. Dat heeft de rapper bekendgemaakt op de uitreiking van de BET Awards. Cardi B trad daar op in een opvallende outfit die haar zwangere buik beklemtoonde.

In Los Angeles in de Verenigde Staten zijn zondagavond de BET Awards uitgereikt. Deze prijzen bekronen Afro-Amerikanen die zich in het voorbije jaar verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van muziek, acteren, sport en andere vormen van amusement. Dit jaar was het thema ‘Year of the Black Woman’.

Grote winnaar van de avond werd Megan Thee Stallion met vier prijzen. Twee daarvan – Video of the Year en Best Collaboration – won ze samen met Cardi B voor het nummer WAP. Die laatste verscheen ook verrassend op het podium tijdens het optreden van de hiphopgroep Migos. Daar verscheen Cardi B met een opvallende bodysuit vol glanzende steentjes waarin haar zwangere buik duidelijk te zien was door het doorzichtige deel van de outfit.

Offset

Later bevestigde Cardi B haar zwangerschap op Instagram met een post met daarbij de duidelijke boodschap “#2”. Het wordt het tweede kindje van de rapper met Offset, een lid van de groep Migos. Het wordt het tweede kindje van het paar na Kulture, die volgende maand 3 jaar wordt.

Ondanks de nieuwe zwangerschap kende de relatie van Cardi B met Offset recent heel wat problemen. Zo zou in september van vorig jaar de scheiding hebben aangevraagd nadat hij meermaals was vreemdgegaan. Offset heeft ook al drie kinderen uit eerdere relaties.

Cardi B en Offset kondigden de zwangerschap ook aan op Instagram

Meer
Lees meer...