‘Cars’-spin-off van Disney+ krijgt eerste trailer

De spin-off van Cars komt bijna naar Disney+. Gisteren deelde Pixar een eerste trailer van de reeks Cars on the Road, en daarin is alvast te zien dat Bliksem McQueen en Takel weer samen op avontuur zullen gaan. Hoeveel afleveringen de serie precies zal bevatten, is nog niet zeker.

Life is a highway! Binnenkort komt Bliksem McQueen terug naar ons scherm. Vanaf 8 september is op Disney+ namelijk de serie Cars on the Road te zien. Daarin zal de populaire auto McQueen (Owen Wilson) samen met Takel (Larry the Cable Guy) op roadtrip trekken richting het huwelijk van Takels zus. Natuurlijk zal het duo tijdens die roadtrip heel wat uitdagende en emotionele momenten meemaken.

Cars

De film Cars is voor velen ondertussen pure nostalgie. De allereerste film kwam uit in 2006 en sindsdien is de franchise niet meer weg te denken. Door het succes maakte Pixar nog twee sequels in 2011 en 2013 én kwam er met Planes zelfs een spin-off.

In Cars gaat het over raceauto Bliksem McQueen en zijn weg naar de top. In de eerste film zien we hoe hij er alles aan wil doen om alle races te winnen, maar hoe hij op zijn weg naar een wedstrijd verdwaalde. Om hem op tijd op de race te krijgen wordt hij geholpen door andere auto’s als de Porche Sally én Takel. En met die laatste zal hij nu ook in Cars on the Road nieuwe avonturen beleven.

Cars on the Road

Dat Pixar bezig was aan een spin-off rond Cars, dat was al even geweten. In 2020 maakte het bedrijf namelijk al bekend dat het bezig was aan nieuwe projecten rond Cars en Up!. Over die tweede is nog niet veel geweten, maar Cars on the Road komt er dus bijna aan.

Omdat de reeks al op 8 september verschijnt, besloot Pixar om gisteren een eerste trailer te lossen. Daarin is alvast te zien dat niet alles van een leien dakje zal lopen voor Bliksem McQueen en Takel. Tijdens hun reis naar de trouw van Takels zus, maken ze vanalles mee. Zo komen ze op een zoutvlakte, bij een gevaarlijke autoshow en zelfs bij geesten terecht.

Het duo zal tijdens hun reis natuurlijk ook heel wat nieuwe personages ontmoeten. Maar welke acteurs en actrices die stemmen zullen inspreken, is nog niet bekend. Toch kunnen we ervan uit gaan dat Pixar enkele bekende namen zal gestrikt hebben.

Bekijk de eerste trailer van Cars on the Road hier:

Cars on the Road is vanaf 8 september te zien op Disney+. Nog geen Disney+? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...