‘Celebrity MasterChef’: Deze kok valt net buiten de top 4

Na een aflevering in het teken van kip en curry, moesten we opnieuw afscheid nemen van een van de chefs van Celebrity MasterChef. Met de finaleweek in zicht is iedereen een uitstekende chef, waardoor we gisteren afscheid moesten nemen van een van de favorieten uit de reeks.

Woensdag, op 4 oktober 2023, is het al tijd voor de kwartfinale van Celebrity MasterChef. Daarin zullen nog vier koks het tegen elkaar opnemen in een nieuwe setting: sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. Maar voor het zover is, moesten we nog afscheid nemen van een van de chefs.

Lynn

Actrice Lynn Van den Broeck startte als beste aan Celebrity MasterChef. Ze won met haar typisch Lokerse paardenballen de allereerste opdracht en bleef ook tijdens de daaropvolgende opdrachten sterk presteren. Vooral haar presentatie kon op veel lof rekenen bij de jury. Maar nu we in de laatste fase Celebrity MasterChef zitten, wordt het spel op het scherpst van de snee gespeeld.

In de eerste opdracht was de jury niet overtuigd van de curry’s van Lynn, Boris en Wim. Daardoor moesten zij het in de tweede ronde tegen elkaar opnemen om hun plekje in Celebrity MasterChef te beschermen. In de eliminatieproef moesten de drie kandidaten kip bereiden op de manier van een bepaalde keuken. Wim kreeg de Thaise keuken, Boris de Mexicaanse en Lynn mocht met de Italiaanse keuken aan de slag. Uiteindelijk gebruikte Wim zijn pin, waardoor het enkel nog tussen Boris en Lynn ging.

Hoewel Lynn een mooie open lasagne kon voorschotelen aan de jury, verkozen ze toch de Mexicaanse chickenwings met drie verschillende salsa’s van Boris. Daardoor moesten we, net voor de kwartfinale, afscheid nemen van een enorm sterke kok.

Bekijk hier het afscheid van Lynn:

Celebrity MasterChef is elke maandag en woensdag te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...