‘Celebrity MasterChef’: Teaser voor kwartfinale toont hoe de kandidaten verwelkomd worden in The Jane

Het einde van Celebrity MasterChef is in zicht. Er zijn nog vier BV’s in de running die kans maken op de titel van Celebrity MasterChef. Zij zullen vanavond de MasterChef-keuken inruilen voor een professionele keuken, die van sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen, waar jurylid Nick Bril chef-kok is.

Na negen afleveringen van Celebrity MasterChef zijn er nu nog vier koks in het spel. Het gaat om dj Hakim Chatar, radio- en videomaker Linde Merckpoel, acteur Wim Willaert en kunsthandelaar Boris Devis. Zij krijgen vanavond een opdracht voorgeschoteld die voor velen een droom is die werkelijkheid wordt.

Koken in The Jane

Hakim, Linde, Wim en Boris worden in de aflevering van vanavond verwacht in het tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen, waar jurylid Nick Bril chef-kok is. Daar zullen ze in twee duo’s een opdracht krijgen die doet denken aan de allereerste opdracht van dit seizoen. Toen moesten de koks hun signature dish maken en kregen ze onverwacht nog de opdracht om een amuse te maken. Ook nu moeten ze een amuse en een hoofdgerecht voorschotelen aan de jury én vijf extra vips. Bij die vips zijn extreme foodies maar ook culinaire experts.

Om te tonen hoeveel ze hebben opgestoken tijdens de afgelopen weken moeten ze in hun hoofdgerecht inspiratie halen uit de voorbije opdrachten en de masterclasses. Wie heeft er het beste opgelet en kan de tips van de afgelopen negen afleveringen omzetten in een sterrenrestaurantwaardig tweegangenmenu? Of wordt de stress van de sterrenkeuken de deelnemers te veel?

In de teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe de vier deelnemers verwelkomd worden in The Jane en vooral onder de indruk zijn van de keuken. “Wow, het Walhalla”, klinkt het zo bij Linde.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

Celebrity MasterChef is elke maandag en woensdag rond 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...