‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’: Bekijk hier het warm welkom van de “loved ones” van de kandidaten

Celebrity MasterChef Vlaanderen is al toe aan z’n derde week en daarin zullen de kandidaten hulp krijgen. Het gaat daarbij niet om een van de juryleden, maar wel om mensen die ze zelf heel goed kennen. Iedereen krijgt namelijk het gezelschap van een familielid of vriend. Het wordt een warm welkom maar er staat ook veel op het spel, want op het einde zal er opnieuw iemand de MasterChef-keuken moeten verlaten.

We zijn vijf afleveringen ver in het tweede seizoen van Celebrity MasterChef Vlaanderen en in de zesde aflevering zullen we kennismaken met heel wat nieuwe gezichten. De koks zullen namelijk een extra paar helpende handen krijgen in de keuken.

Vrienden en familie

In de aflevering van vanavond, de zesde van het seizoen, krijgen de deelnemers het gezelschap van iemand die ze heel goed kennen. Het gaat namelijk om een familielid of een goede vriend of vriendin. Olga kookt zo samen met haar mama Anne, Titus met zijn dochter Jeanne, Fatma met haar zus Pervin, Serine met haar nichtje Zohra, Daan met zijn papa Bert, Liesa met haar vriend Steven en Kawtar met haar bestie Anushka.

In de teaser voor de aflevering van vanavond komen we te weten dat zij op twee manieren verantwoordelijk zijn voor de gerechten die gekookt zullen worden. Het zijn namelijk de “loved ones” die besloten hebben welk gerecht de chefs zullen maken én ze zullen de kandidaten ook bijstaan in de keuken tijdens de opdracht. In één uur zullen de deelnemers samen met hun loved ones het gerecht op tafel moeten toveren. En die steken maar beter ook hun handen uit de mouwen, want vanavond zal er opnieuw iemand de MasterChef-keuken moeten verlaten.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering Celebrity MasterChef Vlaanderen van vanavond:

Celebrity MasterChef Vlaanderen is elke maandag en woensdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...