‘Chateau Planckaert’ komt in 2023 terug met nieuwe afleveringen

Goed nieuws voor de fans van Chateau Planckaert, want de populaire realityreeks zal ook in 2023 te zien zijn op Eén. Dat heeft VRT zelf bekendgemaakt bij de voorstelling van hun voorjaarsprogrammatie.

Wie graag kijkt naar de avonturen van de familie Planckaert heeft in 2022 heel wat geduld moeten hebben. Op zondag 30 oktober 2022 ging het nieuwe seizoen van Chateau Planckaert namelijk van start. Maar al na drie weken moest het programma tijdelijk plaatsruimen voor het WK voetbal en Villa Sporza. Pas vanaf zondag 11 december 2022 konden we verder kijken naar Chateau Planckaert.

Dat speelde zich na de definitieve sluiting van de chambres d’hôtes in de Ardennen voor het eerst volledig af in Frankrijk. Ook nieuw was dat de familie zich klaarmaakte om de eerste gasten rond hun kasteel te ontvangen. Er kan voortaan namelijk aan glamping gedaan worden bij de Planckaerts.

Renovatie kasteel

In de nieuwe afleveringen, die in het voorjaar van 2023 zullen worden uitgezonden op Eén, zullen we zien dat dat wel de nodige nadelen met zich meebrengt. Zo heeft de drukte van de glamping ervoor gezorgd dat de renovatie aan het kasteel vertraging heeft opgelopen. Francesco en Christopher zullen daardoor opnieuw de handen uit de mouwen moeten steken zodat de werken eindelijk afraken. Gelukkig kunnen ze daarbij rekenen op de hulp van studenten uit een houtbewerking- en bouwkundeschool.

Voor Junior is er dan weer minder goed nieuws, want hij moet opnieuw geopereerd worden. Daardoor staat zijn beginnende rallycarrière voorlopig op pauze en zal hij mogelijk zelfs die droom moeten opbergen. En ook bij Eddy – die met gezondheidsproblemen sukkelde – loopt niet alles van een leien dakje.

Wanneer de nieuwe afleveringen van Chateau Planckaert te zien zullen zijn op Eén is nog niet geweten.

Meer
Lees meer...