‘Château Planckaert’ krijgt nieuw seizoen op VRT 1

Goed nieuws voor de fans van Château Planckaert want het populaire programma krijgt een vijfde seizoen op VRT 1. Dat heeft de zender zelf bekendgemaakt op Instagram.

Samen met de Verhulstjes zijn de Planckaerts ongetwijfeld een van de populairste families in Vlaanderen. Toen Eén in 2020 het eerste seizoen van Château Planckaert uitzond, kon het programma dan ook meteen rekenen op heel wat kijkers. Op het hoogtepunt keken er zelfs meer dan 1,8 miljoen mensen naar het programma.

Recent kwam er einde aan het vierde seizoen van Château Planckaert, dat deze keer tien afleveringen telde. Nog steeds kan het programma rekenen op meer dan 1 miljoen kijkers per aflevering. Het is dan ook geen verrassing dat de VRT besliste om een vijfde seizoen te maken.

Chateau

Bovendien is er ook nog meer dan genoeg content voor een nieuw seizoen. De verbouwingen van het Château Neureux in het Franse Lurcy-Lévis van de familie Planckaert is namelijk nog lang niet afgerond. In seizoen 4 zagen we wel hoe er grote vooruitgang werd geboekt. Nu de beperkingen door de coronacrisis afgerond zijn en de chambres d’hôtes in de Ardennen definitief van de hand gedaan is, kon er namelijk goed doorgewerkt worden.

Het belangrijkste werk dat daarbij eindelijk voorbij is, is de afwerking van het dak. Daarnaast draait ook de glaming rond het kasteel op volle touren en wordt de boerderij van de Planckaerts steeds groter. Benieuwd wat we in het vijfde seizoen van Château Planckaert allemaal nog te zien zullen krijgen. Het is nog niet bekend wanneer we de nieuwe afleveringen zullen kunnen bekijken.

Meer
Lees meer...