‘De Verhulstjes’ deelt extra beelden met aandacht voor badjassen en pilates

Het vierde seizoen van De Verhulstjes zit erop. In de slotaflevering ging alle aandacht naar het afscheid van de trouwe hond Marcel. Maar er waren ook nog heel wat beelden die de uitzending juist niet haalden. Die kan je nu gelukkig zien via GoPlay.

De Verhulstjes zijn nog steeds een van de bekendste en populairste families van Vlaanderen. Het mag dan ook niet verwonderen dat Play4 begin begin dit jaar een vierde seizoen van De Verhulstjes uitzond. Daarvan hebben ze zondag echter zojuist de laatste aflevering gezien. De (droevige) hoofdrol was daarbij uiteraard voor de overleden hond Marcel weggelegd.

Maar voor wie na zijn wekelijkse afspraak op Play4 niet genoeg heeft van Gert, Ellen, Marie en Viktor Verhulst, zijn er regelmatig extra video’s die je enkel op GoPlay en/of YouTube kan bekijken.

Salontafel Hugh Hefner en pilates

GoPlay deelde zojuist de laatste reeks fragmenten met extra beelden die televisie-uitzending van De Verhulstjes juist niet haalden. Daarin vernemen we dat Gert Verhulst een grote passie heeft voor badjassen. D zorgde er zelfs op een bizar manier voor dat in hun huis in Oostduinkerke een salontafel staat van Playboy-oprichter Hugh Hefner.

Daarna krijgen we Viktor, Marie en Ellen te zien in een les pilates, volgens Viktor alvast een grote aanrader voor alleenstaande mannen. Ellen ontdekt daar echter een ander mogelijk probleem. Tot slot zien we ook hoe lastig het leven van artiesten Gert en Viktor is.

Kijk hier naar beelden van De Verhulstjes die je niet zag op tv:

Meer
Lees meer...