Chris Hemsworth gaat ‘Hulk Hogan’ spelen in biopic, dit is hoe dat er volgens fans uit zal zien

De Australische acteur Chris Hemsworth zal binnenkort in de huid kruipen van de legendarische WWE-vechter Hulk Hogan. Je hebt je misschien al afgevraagd hoe dat er dan precies zou uitzien. Maar bosslogic op Instagram heeft daar nu het antwoord op gegeven.

Het is nu al een tijdje geweten dat Chris Hemsworth de opmerkelijke rol van Hulk Hogan zal spelen in een biopic over de WWE-vechter. Daarvoor zal de acteur er dus wel een nieuwe look moeten aanmeten. En dankzij een getalenteerde photoshopper op Instagram krijgen we daar nu een eerste blik op.

Hulk Hemsworth

Nikolai Baslajik, op Instagram bekend als @bosslogic, toverde Chris Hemsworth om tot Hulk Hogan. De WWE-vechter heeft natuurlijk een wel heel uitgesproken uiterlijk. Dus zal de knappe Australiër in de film ook te zien zijn met een lange blonde haardos en een al even blonde snor.

Het resultaat lijkt inderdaad enorm op Hulk Hogan. Met photoshop is die transformatie natuurlijk snel gemaakt, maar voor Chris Hemsworth zal het toch enkele maanden in beslag nemen om eruit te kunnen zien als de WWE-vechter. De Australische acteur vertelde namelijk al dat hij voor de rol een “enorme fysieke transformatie” moest ondergaan. “Ik moet nog meer kilo’s bijkweken dan voor mijn rol als Thor”, zo liet hij weten aan Total Film.

https://www.instagram.com/p/CDL7xtgpboY/

Biopic Hulk Hogan

De biopic van Hulk Hogan heeft voorlopig nog geen naam of releasedatum en door de coronapandemie is het nog onduidelijk wanneer die er wel zouden komen. In april liet Chris Hemsworth nog weten dat hij het script voor de film nog niet gelezen had.

De film over het leven van Hulk Hogan zal geregisseerd worden door Todd Phillips, die eerder al verantwoordelijk was voor de regie van de films van The Hangover en Joker. Het script van de biopic over Hulk Hogan wordt geschreven door John Pollono en Scott Silver. De film zou ook beschikbaar zijn via Netflix.

Meer
Lees meer...