Chrissy Teigen na verlies zoontje: “Ik zal nooit meer zwanger zijn”

Chrissy Teigen sprak eerder dit jaar openhartig over de miskraam waarbij ze haar zoontje Jack verloor. Ze heeft dat verlies nog steeds niet volledig verwerkt en laat op Instagram weten dat ze “nooit meer zwanger zal zijn”.

Chrissy Teigen en John Legend verloren in oktober hun zoontje. Daarbij waren ze opvallend openhartig over het verdriet dat het verlies met zich meebracht. Ook nu, bijna drie maanden na het verlies, heeft Chrissy het er nog steeds even moeilijk mee. En ze is op sociale media nog steeds even openhartig over haar emoties.

“Nooit meer zwanger”

Met een nieuwe post op Instagram toont Chrissy Teigen dat ze niet alleen mentaal, maar ook fysiek nog steeds niet de oude is. “Dit zijn ik en mijn lichaam, gisteren. Ook al ben ik niet meer zwanger, elke blik in de spiegel herinnert me aan wat het had kunnen zijn. Ik weet eerlijk gezegd niet waarom ik deze babybuik nog heb. Het is frustrerend. Maar ik ben trots op waar deze reis mijn lichaam en geest naartoe heeft gebracht.”

“Ik hou ervan om zwanger te zijn. Ik hou er zo veel van, en het maakt me ongelukkig dat ik het nooit meer zal zijn.” Het zal dus bij twee kinderen blijven bij John en Chrissy. “Ik ben zo gelukkig dat ik twee prachtige kleintjes heb die elke dag meer en meer aan het veranderen zijn in kleine grote mensen.”

Tattoo

Hoewel baby Jack dood geboren werd, zal hij wel voor altijd bij Chrissy zijn. Zo liet ze vorige maand een tattoo zetten voor haar zoontje. Op haar pols staat nu de naam ‘Jack’ te lezen, onder de namen ‘John’, ‘Luna’ en ‘Miles’. Op die manier maakt Jack dus wel voor altijd deel uit van haar gezin.

Meer
Lees meer...