Chrissy Teigen en John Legend verliezen hun zoontje: “Een soort pijn die we nooit eerder hebben gevoeld”

Iets meer dan een maand geleden kondigden Chrissy Teigen en John Legend trots aan dat ze voor de derde keer ouders zouden worden. Ondertussen zijn ze hun zoontje verloren. Chrissy Teigen neemt nooit een blad voor de mond, en dat heeft ze nu ook niet gedaan. Het model deelde verschillende foto’s op Instagram, en is heel openhartig over het verlies.

“We zijn in shock, en we ervaren nu het soort vreselijke pijn waar je normaal enkel maar over hoort, het soort pijn dat we nooit eerder hebben gevoeld”, schrijft Chrissy Teigen onder een reeks emotionele zwart-witfoto’s.

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/

Het model en haar echtgenoot, muzikant John Legend, zijn hun derde kindje verloren. Het koppel kondigde midden augustus nog trots aan dat Luna (4) en Miles (2) een broertje of zusje zouden krijgen. Kort daarna flapte Chrissy Teigen er per ongeluk uit dat ze in verwachting was van een jongetje.

Bedrust

“We zijn er niet in geslaagd om de bloeding te stoppen en onze baby de vloeistoffen te geven die hij nodig had, ondanks zakken en zaken vol bloed. Het was gewoon niet genoeg”, schreef ze nog. Chrissy was al sinds vorige maand op bedrust geplaatst, omdat ze problemen had met haar placenta, maar met de baby ging toen nog alles goed.

Baby Jack

Het koppel is de baby onbewust Jack beginnen noemen, iets wat ze normaal nooit doen. “Normaal kiezen we geen naam voor onze kinderen, tot op het allerlaatste moment nadat ze geboren zijn, vlak voor we het ziekenhuis verlaten.”

“Maar op de een of andere manier zijn we de baby in m’n buik Jack beginnen noemen. Dus hij zal voor altijd Jack zijn voor ons. Jack heeft zo hard gevochten om deel te kunnen uitmaken van onze kleine familie, en dat zal hij altijd blijven doen.”

“Aan onze Jack – het spijt me zo hard dat de eerste momenten van je leven zoveel complicaties inhielden, dat we je niet de thuis konden geven die je nodig had om te overleven. We zullen altijd van je houden”, schrijft Chrissy Teigen nog op Instagram.

Nog meer van elkaar houden

“We zijn zo dankbaar voor het leven dat we hebben, voor onze schatten van kinderen Luna en Miles, voor alle fantastische ervaringen die we al hebben kunnen opdoen. Maar niet elke dag kan er een zijn vol zonneschijn. Op deze donkere dag zullen we rouwen, zullen we tranen met tuiten huilen. Maar we zullen ook knuffelen en nog meer van elkaar houden en we slaan ons erdoor.”

https://www.instagram.com/p/CDOzFSnp_Nm/
Meer
Lees meer...