Christiaan uit ‘Blind Getrouwd’ toont voor het eerst zijn vriendin

Er is liefde na Blind Getrouwd. Dat heeft Christiaan nogmaals bewezen. Voor hem eindigde het programma niet zoals hij gehoopt had, maar nadien leerde hij toch iemand kennen. Ondertussen zijn ze al meer dan een jaar samen en gaat het nog steeds zeer goed.

Het is ondertussen al even geleden dat we Christiaan aan het werk zagen in Blind Getrouwd. Daarin was hij gematcht met Jana en dat zorgde voor een wel heel bijzonder beslissingsmoment. In het begin leken Jana en Christiaan de beste match van hun seizoen, dat uiteindelijk één koppel opleverde met Jiri en Florence. Maar na een tijdje kwamen de verschillen tussen hen beiden en de praktische problemen op de proppen. Jana kwam daarop naar het beslissingsmoment met zowel een “ja”- als een “nee”-brief en moest na de keuze van Christiaan die laatste voorlezen. 

Nieuwe vriendin

Ondertussen zijn we al twee jaar later en hebben beiden al enige tijd terug iemand anders leren kennen. Jana deelde haar nieuwe vriend vorig jaar, terwijl Christiaan toen eerder mysterieus bleef. “Er is een vrouw in mijn leven die belangrijk is voor mij, maar ik kan er nog niet veel over zeggen. Het is nog allemaal heel pril. We zijn elkaar rustig aan het ontdekken en bekijken of we op dezelfde golflengte kunnen blijven zitten. Het is nu geen Blind Getrouwd-experiment meer, maar de realiteit. We moeten vooral rustig en geduldig blijven en niets overhaasten”, klonk het toen.

Maar ondertussen zijn de twee dus nog steeds samen. De website redactie24 ontdekte namelijk dat Christiaan op reis is met zijn vriendin. De twee zijn samen in Valencia en trokken daar een foto bij het Ciutat de les Arts i les Ciències. Die foto deelde zijn vriendin, die Nikki heet, op haar Instagram Story, waarna ook Christiaan voor het eerst een foto van zijn nieuwe vriendin deelde.

Meer
Lees meer...