Florence en Jiri uit ‘Blind Getrouwd’ gaan samenwonen

Hoe gaat het nog met Jiri en Florence uit Blind Getrouwd? Goed zo blijkt. De twee gaan namelijk gaan samenwonen. Dat maakten ze zelf bekend op Instagram.

Florence Vandoorne en Jiri Punt werden tijdens het zevende seizoen van Blind Getrouwd op VTM een beetje oneerbiedig “slakken” genoemd. De twee namen namelijk meer dan hun tijd om naar elkaar toe te groeien en wilden niets overhaasten. Toch bleef vooral Florence voor de kijker moeilijk in te schatten, waardoor het vol spannend uitkijken was naar het beslissingsmoment.

Uiteindelijk kozen beiden er dus toch voor om getrouwd te blijven. Dat zorgde voor twee mooie speeches en een heel emotioneel moment in de slotaflevering. De twee zeiden tijdens het reüniemoment van Blind Getrouwd dat ze vol ongeduld ernaar uitkeken om verder te bouwen aan hun relatie zonder camera’s in de buurt. En ook nadien spraken zowel Florence als Jiri altijd heel enthousiast over een toekomst samen.

Samenwonen

Deze geduldige manier van naar elkaar toegroeien, blijkt voor Jiri en Florence duidelijk de juiste te zijn en dus blijven ze dat volhouden. Ondertussen zijn we bijna twee jaar na hun blinde huwelijk en hebben de twee besloten om samen te gaan wonen. Dat maakten Florence zelf bekend op Instagram.

“We gaan binnenkort samenwonen in Jiri zijn huis in Westmalle. Mijn huis zal ik proberen verhuren”, schreef Florence daar, via nieuws365. Ze voegde er verder ook nog toe wel degelijk heimwee te hebben naar West-Vlaanderen. “Het plan is nog steeds om op een dag daar ergens samen een huis te kopen. Voor Jiri is het daarvoor nog iets te vroeg, dus dit is voor ons beiden op dit moment de beste tussenoplossing. De wil om eindelijk ‘echt’ samen te wonen, overheerst.”

Meer
Lees meer...