‘Blind Getrouwd’: Jiri en Florence spreken over hun kinderwens

Florence en Jiri zijn ongetwijfeld meest onverwachte koppel uit het recentste seizoen van Blind Getrouwd. Toch gaat het tussen de twee nog altijd zeer goed. Na een deugddoende reis samen, kijken ze ernaar uit om te gaan samenwonen … en denken ze zelfs al aan kinderen samen. Al zal dat laatste wel nog niet voor direct zijn.

Het meest spannende beslissingsmoment van de vier koppels die door de experten samengesteld zijn, kwam er ongetwijfeld bij Florence en Jiri. De twee leken wel week na week naar elkaar toe te groeien, maar vooral Florence bleef voor de kijker moeilijk in te schatten. Toch was er hoop want Jiri toonde regelmatig veel geduld en Florence leek dat wel te appreciëren en gaf nooit signalen dat ze hun huwelijk wilde opgeven.

Samenwonen

Uiteindelijk kozen beiden er dus toch voor om getrouwd te blijven. Dat zorgde voor twee mooie speeches en een heel emotioneel moment in de slotaflevering van het zevende seizoen van Blind Getrouwd op VTM. Ook 2,5 maanden na het beslissingsmoment klonken Florence en Jiri nog steeds enthousiast. De twee zeiden tijdens het reüniemoment dat ze vol ongeduld ernaar uitkeken om verder te bouwen aan hun relatie zonder camera’s in de buurt. 

En dat verder bouwen blijkt zeer goed te verlopen. Recent trokken de twee namelijk naar Lanzarote en die reis beviel hen heel goed, waardoor ze nog meer overtuigd zijn van het feit dat ze wel degelijk een goede match vormen. Samenwonen lijkt de volgende stap te zullen worden. Daarvoor zullen ze niet bij elkaar intrekken, maar wel op zoek gaan naar iets nieuws om samen te kopen.

Kinderen

En daarna dromen Jiri en Florence al luidop van kinderen, al zullen die nog niet voor direct zijn. “We willen graag kinderen. Dat zal wel nog niet voor 2023 zijn. We willen nu vooral nog meer genieten van elkaars gezelschap”, legt Florence uit in Dag Allemaal. “Ik heb altijd al vader willen worden. Met Florence een gezin stichten, lijkt me dan ook zalig. Maar we willen ons niet vergalopperen. Het is een pittige periode geweest. We willen nu gewoon beetje bij beetje onze toekomst uitstippelen”, voegt Jiri daaraan toe.

Meer
Lees meer...