‘Blind Getrouwd’: Hoe gaat het nu tussen Florence en Jiri?

Jiri en Florence waren een van de twee koppels die aan het einde van het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd besloten om getrouwd te blijven. Dat kwam voor sommige kijkers als een verrassing, omdat de twee tijdens het programma maar heel langzaam naar elkaar toegroeiden. En ook nu blijken er nog enige twijfels te zijn.

Het meest spannende beslissingsmoment van de vier koppels die door de experten samengesteld zijn, kwam er ongetwijfeld bij Florence en Jiri. De twee leken wel week na week naar elkaar toe te groeien, maar vooral Florence bleef voor de kijker moeilijk in te schatten. Toch was er hoop want Jiri toonde regelmatig veel geduld en Florence leek dat wel te appreciëren en gaf nooit signalen dat ze hun huwelijk wilde opgeven.

Uiteindelijk kozen beiden er dus toch voor om getrouwd te blijven. Dat zorgde voor twee mooie speeches en een heel emotioneel moment in de slotaflevering van het zevende seizoen van Blind Getrouwd op VTM. Ook 2,5 maanden na het beslissingsmoment klonken Florence en Jiri nog steeds enthousiast. De twee zeiden tijdens het reüniemoment dat ze vol ongeduld ernaar uitkeken om verder te bouwen aan hun relatie zonder camera’s in de buurt. 

“Niet te gelijk?”

Ondertussen zijn we nog enkele weken verder en blijven Jiri en Florence werken aan hun relatie. Dat doen ze met heel veel respect en zelfs verliefdheid voor elkaar, maar toch ook met de nodige twijfels. “Het is gek hoe we op elkaar lijken. We staan op dezelfde manier in het leven: elkaar vertrouwen, goed doen voor een ander …”, zegt Florence in Story.

“Af en toe vraag ik me wel af of we niet te gelijk zijn? Moet er niet wat verschil zijn om het spannend te houden? We gaan soms nog langs bij relatietherapeute Sarah Hertens, ook al loopt alles goed”, besluit ze.

Meer
Lees meer...