‘Blind Getrouwd’: Florence en Jiri vertellen over hun toekomstplannen

Jiri en Florence waren afgelopen seizoen van Blind Getrouwd een van de meest besproken koppels. Het was dan ook lang onduidelijk hoe hun verhaal zou eindelijk, maar uiteindelijk besloten de twee om getrouwd te blijven. En dat blijkt nu, 2,5 maanden na het beslissingsmoment, de juiste keuze te zijn, want Florence en Jiri denken ondertussen aan samenwonen.

Het meest spannende beslissingsmoment van de vier koppels die door de experten samengesteld zijn, kwam er ongetwijfeld bij Florence en Jiri. De twee leken wel week na week naar elkaar toe te groeien, maar vooral Florence bleef voor de kijker moeilijk in te schatten. Toch was er hoop want Jiri toonde regelmatig veel geduld en Florence leek dat wel te appreciëren en gaf nooit signalen dat ze hun huwelijk wilde opgeven.

“Heel gelukkig”

Uiteindelijk kozen beiden er dus toch voor om getrouwd te blijven. Dat zorgde voor twee mooie speeches en een heel emotioneel moment in de slotaflevering van het zevende seizoen van Blind Getrouwd op VTM. Ondertussen zijn we 2,5 maanden verder en doen Jiri en Florence het nog steeds rustig aan en met de nodige voorzichtigheid. Zo bekende Florence recent nog dat ze soms nog steeds twijfels heeft.

Toch gaat het over het algemeen zeer goed in hun huwelijk. Dat zeiden ze zelf aan HLN op de avant-première van de film De Zonen van Van As. “Wij zijn eigenlijk heel gelukkig. Sinds de finale van het programma, mogen we samen buitenkomen. Nu kunnen we elkaar dus eindelijk in het echt leren kennen, in het openbaar”, vertelt Jiri.

“Samen iets kopen”

Samenwonen doen de twee wel nog niet, al zijn daar wel plannen voor. “We zien elkaar wel veel. Als alles goed blijft lopen, gaan we niet bij elkaar intrekken. We willen in de toekomst samen een plekje zoeken waar we ons goed voelen en dan samen iets kopen”, legt Florence uit.

Meer
Lees meer...