Jana uit ‘Blind Getrouwd’ heeft nieuwe relatie

Leuk nieuws voor Jana uit het meest recente seizoen van Blind Getrouwd. Nadat haar huwelijk met Christiaan uit het programma geen stand hield, heeft de 30-jarige kleuterjuf een nieuwe vriend.

Jana en Christiaan zorgden tijdens het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd voor het spannendste beslissingsmoment. Jana had daarbij op voorhand gezegd dat zij twee brieven zou schrijven en de beslissing van Christiaan zou volgen. Die koos uiteindelijk voor “nee“, waarop ook zijn wederhelft haar “nee”-brief bovenhaalde, met heel wat emoties als gevolg.

Dat het huwelijk tussen Christiaan en Jana niet slaagde, was voor sommige kijkers toch een lichte verrassing. Aanvankelijk leken de twee namelijk het snelst naar elkaar toe te groeien. Christiaan zou later ook toegeven dat hij voor het eerst in zijn leven echt verliefd was. En ook bij Jana dook – iets te laat – dat gevoel op. Zij twijfelde na de productie namelijk aan haar “nee” en hoopte nog even op een hereniging. Christiaan zag dat echter niet zitten, waardoor hun huwelijk toch definitief strandde.

Nieuwe vriend

Enkele maanden later lijkt Jana uiteindelijk toch de liefde te hebben gevonden. Op Instagram deelde ze namelijk een foto van een romantische picknick. Daardoor kwamen al snel geruchten op gang over een nieuwe vriend voor Jana.

Dat bevestigde ze later aan de krant Gazet van Antwerpen “Het is nog pril, maar het zit goed en voelt daarom al langer dan het is. We hebben elkaar leren kennen tijdens het uitgaan. We zijn beginnen te babbelen en toen hadden we een goede klik. Zo is dat gegroeid”, zei ze daar. De gelukkige blijkt een 33-jarige psychologisch consulent van opleiding te zijn die werkt als career coach.

Meer
Lees meer...