‘Blind Getrouwd’: Jana heeft twijfels bij “nee” tegen Christiaan

Het zevende seizoen van Blind Getrouwd zit erop. En dat eindigde voor Christiaan en Jana met een heel bizar beslissingsmoment. Die laatste besloot namelijk om de keuze volledig bij Christiaan te leggen en hem daarin gewoon te volgen. Maar nu, enkele maanden later, lijkt Jana toch spijt te hebben van die keuze.

Jana en Christiaan zorgden voor het allerlaatste beslissingsmoment van het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd. Jana had daarbij op voorhand gezegd dat zij twee brieven zou schrijven en de beslissing van Christiaan zou volgen. Die koos uiteindelijk voor “nee“, waarop ook zijn wederhelft haar “nee”-brief bovenhaalde, met heel wat emoties als gevolg.

Koppelsweekend

Dat het huwelijk tussen Christiaan en Jana niet slaagde, was voor sommige kijkers toch een lichte verrassing. Aanvankelijk leken de twee namelijk het snelst naar elkaar toe te groeien van de vier koppels die door de experten samengesteld waren. Christiaan zou later ook toegeven dat hij voor het eerst in zijn leven echt verliefd was.

Maar eens terug in de echte wereld donderden ze van hun roze wolk. De werkuren van kleuterjuf Jana en spoedverpleger Christiaan bleken moeilijk te verzoenen met elkaar en het feit dat beiden op zo’n 100 kilometer afstand woonden, hielp ook al niet. Op het koppelsweekend kwamen de verschillen tussen hen echt naar boven. Jana liet namelijk verstaan dat ze eigenlijk zowel qua uiterlijk als in bed normaal op andere types valt. Dat zorgde er dus uiteindelijk voor dat Christiaan op het beslissingsmoment “nee” zei en Jana hem daarin volgde.

“Als ik opnieuw date, is het met hem”

Die laatste kreeg daar later echter spijt van. “Ik kreeg Christiaan maar niet uit m’n gedachten, en heb dagenlang gehuild. Ik wist: als ik opnieuw wil daten, dan zal het met hém zijn. Ik zie nu in dat we een goeie match hebben, dat de experts het bij het rechte eind hadden”, zei Jana eerder deze week in Dag Allemaal, waarna ze ook nog eens terugkwam op zijn bedprestaties. “Ik vergat de camera’s en wou tips krijgen om uit een mindere vibe te raken.”

Meer
Lees meer...