‘Blind Getrouwd’: Christiaan geeft duidelijkheid over eventuele toekomst met Jana

Het meestbesproken koppel van het recentste seizoen van Blind Getrouwd op VTM is ongetwijfeld Jana en Christiaan. Hoewel de twee op het beslissingsmoment beiden “nee” zeiden, hoopten veel fans dat het toch nog goed zou komen tussen hen. Maar die hoop is volgens Christiaan onterecht. Volgens hem is er enkel sprake van vriendschappelijke gevoelens voor Jana.

Jana en Christiaan zorgden voor het allerlaatste beslissingsmoment van het afgelopen seizoen van Blind GetrouwdJana had daarbij op voorhand gezegd dat zij twee brieven zou schrijven en de beslissing van Christiaan zou volgen. Die koos uiteindelijk voor “nee“, waarop ook zijn wederhelft haar “nee”-brief bovenhaalde, met heel wat emoties als gevolg.

Jana krijgt spijt

Dat het huwelijk tussen Christiaan en Jana niet slaagde, was voor sommige kijkers toch een lichte verrassing. Aanvankelijk leken de twee namelijk het snelst naar elkaar toe te groeien van de vier koppels die door de experten samengesteld waren. Christiaan zou later ook toegeven dat hij voor het eerst in zijn leven echt verliefd was. Bij Jana kwamen die gevoelens minder snel en uiteindelijk zou ze tijdens het programma nooit tegen Christiaan zeggen dat ze verliefd was. Achteraf gaf Jana toe dat ze dat wel tegen de cameracrew had gezegd, maar niet tegen haar partner durfde uitspreken.

Praktische problemen en enkele belangrijke verschillen zorgden er uiteindelijk voor dat het huwelijk tussen Jana en Christiaan – ondanks de sterke basis – niet slaagde. Maar achteraf kreeg Jana spijt van haar “nee”. Afgelopen weekend liet ze zelfs nog verstaan dat ze nog steeds “volop voor haar man” ging. Officieel zijn de twee namelijk nog niet gescheiden.

“Geen romantische gevoelens”

Christiaan lijkt daar echter anders over te denken. In een recent interview met Dag Allemaal was hij duidelijk over of er nog toekomst zit in zijn eventuele relatie met Jana. “Wij hebben in­derdaad nog gedatet na Blind Getrouwd. We hadden zo’n mooi parcours afgelegd en waren benieuwd of er meer inzat, zonder camera’s”, legt hij uit.

“We hebben ’n sterke vriendschap, ik hoor Jana dagelijks, maar mijn romantische gevoelens blijven uit. Tussen mij en Jana zal het dus niets meer worden”, is Christiaan duidelijk.

Meer
Lees meer...