‘Blind Getrouwd’: Jana doet bekentenis over deelname aan programma

Het zevende seizoen van Blind Getrouwd eindigde met twee keer “ja” en twee keer “nee”. Maar die laatste “nee” was niet helemaal overtuigend. Er was namelijk duidelijk wel iets van gevoel tussen Christiaan en Jana, maar bepaalde problemen en praktische redenen hielden hen tegen. Na het programma kreeg Jana echter spijt van haar keuze en daar komt ze nu nog eens op terug.

Jana en Christiaan zorgden voor het allerlaatste beslissingsmoment van het afgelopen seizoen van Blind GetrouwdJana had daarbij op voorhand gezegd dat zij twee brieven zou schrijven en de beslissing van Christiaan zou volgen. Die koos uiteindelijk voor “nee“, waarop ook zijn wederhelft haar “nee”-brief bovenhaalde, met heel wat emoties als gevolg.

Verliefd

Dat het huwelijk tussen Christiaan en Jana niet slaagde, was voor sommige kijkers toch een lichte verrassing. Aanvankelijk leken de twee namelijk het snelst naar elkaar toe te groeien van de vier koppels die door de experten samengesteld waren. Christiaan zou later ook toegeven dat hij voor het eerst in zijn leven echt verliefd was.

Bij Jana kwamen die gevoelens minder snel en uiteindelijk zou ze tijdens het programma nooit tegen Christiaan zeggen dat ze verliefd was. In een interview met Dag Allemaal geeft ze nu toe dat ze nochtans wel was. “In één van de interviews voor de camera heb ik wel degelijk gezegd dat ik vlinders voel voor Christiaan. Alleen … Ik heb hem dat nooit face to face verteld”, legt ze uit.

Anders aanpakken

Terug in de echte wereld donderden ze van hun roze wolk. De werkuren van kleuterjuf Jana en spoedverpleger Christiaan bleken moeilijk te verzoenen met elkaar en het feit dat beiden op zo’n 100 kilometer afstand woonden, hielp ook al niet. Op het koppelsweekend kwamen de verschillen tussen hen echt naar boven. Jana liet namelijk verstaan dat ze eigenlijk zowel qua uiterlijk als in bed normaal op andere types valt.

Volgens Jana had hun huwelijk achteraf gezien toch kunnen slagen als ze het anders hadden aangepakt. “Als we op het einde nog iets meer tijd hadden gehad samen, zonder de camera’s, dan zou het misschien wel gelukt zijn. De laatste twee weken hadden we nu eenmaal weinig tijd voor elkaar. En als we elkaar zagen, was het met een filmploeg erbij”, besluit ze. Na het programma zou Jana ook laten weten opnieuw te willen daten met Christiaan, maar die zag dat zelf niet meer zitten.

Meer
Lees meer...