Conor McGregor slaat mascotte van NBA-team Miami Heats, die moet worden afgevoerd naar spoeddienst

Een stunt van Conor McGregor tijdens de rust van de NBA Finals-wedstrijd tussen de Miami Heat en de Denver Nuggets is fout gelopen. De Iers UFC-vechter sloeg daarbij mascotte Burnie iets te hard, waarna die moest afgevoerd worden naar de spoeddienst.

Dat Conor McGregor niet vies is van wat aandacht is een understatement. De Mixed Martial Arts (MMA) vechter en ondernemer ging dan ook maar al te graag in op de vraag van de Miami Heats om voor wat entertainment te zorgen tijdens de vierde wedstrijd van de NBA Finals.

Burnie

McGregor zou daar om te spelen even boksen met de populaire Miami Heats-mascotte Burnie. Na dat korte ‘gevecht’ kon de Ier reclame maken voor zijn pijnstillende koudespray TIDL Sport, een van zijn meest recente ondernemingen. McGregor nam dat speelde gevecht echter iets te serieus en trakteerde Burnie op een harde linkse, waarna hij er nogmaals op sloeg toen de mascotte op de grond.

Het publiek trakteerde de Ier daarna op fluitconcert terwijl Burnie weggesleept werd. McGregor leek toen de ernst van de situatie nog niet te beseffen want hij spoot nog snel even wat van zijn spray op de mascotte. Volgens The Athletic-journalist Sam Amick moest Burnie na dit incident afgevoerd worden naar een lokaal ziekenhuis. Na een korte behandeling zou hij daar wel snel naar huis gestuurd zijn.

Revalidatie

Het is ondertussen bijna twee jaar geleden dat Conor McGregor voor het laatst in de octagon stond voor een UFC-wedstrijd. Toen liep hij in zijn wedstrijd tegen Dustin Poirier een zeer zware dubbele beenbreuk op. In de Netflixdocumentaire McGregor Forever kan je zien hoe de 34-jarige Ier daar nog steeds van revalideert. Hij hoopt later dit jaar zijn comeback te maken in de UFC tegen Michael Chandler.

Bekijk hier beelden van het incident met Conor McGregor:

Meer
Lees meer...