Netflixdocumentaire ‘McGregor Forever’ krijgt eerste trailer

Fans van UFC en meer specifiek Conor McGregor kunnen heel binnenkort terecht op Netflix. Daar verschijnt volgende week namelijk een vierdelige documentaire over de Ierse MMA-vechter, McGregor Forever. Daarvan heeft de streamingdienst zojuist een uitgebreide trailer gelost.

Hoewel hij al enkele jaren sportief niet meer de allerbeste is, blijft Conor McGregor nog steeds met voorsprong de bekendste MMA-vechter ter wereld. Zijn flamboyante persoonlijkheid, onvolprezen trash talk en spectaculaire vechtstijl hebben in 2015 à 2016 de Ultimate Fighting Championship (UFC) groot gemaakt. Zelfs bij mensen zonder interesse in vechtsporten doet de naam McGregor ongetwijfeld een belletje rinkelen.

Blessure en revalidatie

Het was dan ook geen verrassing toen de Ier anderhalf jaar geleden aankondigde dat er een docureeks over hem in de maak was voor Netflix. Op dat moment zat Conor McGregor juist in een sportief dieptepunt. Hij had op een half jaar tijd namelijk twee keer verloren van Dustin Poirier. Bij die laatste nederlaag had McGregor bovendien een gecompliceerde breuk van zijn scheenbeen opgelopen. Lange tijd was het onzeker of Conor volledig zou kunnen herstellen.

Die zware blessure en zijn harde revalidatie vormen dan ook deels het onderwerp van de aankomende docureeks McGregor Forever. De titel daarvan laat al vermoeden dat de 34-jarige Ier nog lang niet van plan is om op te geven en te stoppen. Vanaf woensdag 17 mei kan je op Netflix terecht om die vierdelige documentaire te bekijken. Later dit jaar zou Conor McGregor ook opnieuw in de octagon stappen voor een kamp tegen Michael Chandler.

Kijk hier naar de trailer van McGregor Forever:

McGregor Forever is vanaf woensdag 17 mei te streamen op Netflix.

Meer
Lees meer...