MMA-vechter Conor McGregor lost eerste trailer en releasedatum van eigen docuserie

McGregor Forever, zo heet de docuserie over professioneel MMA-vechter Conor McGregor(34) volgende maand uitkomt. De serie zal vanaf 17 mei te zien zijn op Netflix. Dat kondigde de sportman zelf aan op Twitter. En daarbij hoort ook een eerste trailer natuurlijk.

In 2021 kondigde de Ierse MMA-vechter (Mixed Martial Arts) aan dat hij in samenwerking met Netflix een vierdelige docuserie zou lossen. Bijna twee jaar later is het dan eindelijk zover. Conor McGregor tweette dat de reeks vanaf 17 mei te zien zal zijn en loste al een eerste korte trailer van een minuut.

McGregor Forever

De documentairereeks zal bestaan uit vier afleveringen van ongeveer een uur die hij zelf producete. Dat liet hij in 2021 al weten. Nu tweet hij opnieuw om aan te kondigden dat de reeks klaar is om de wereld in gestuurd te worden. “Jullie hoorden het hier als eerste, mijn docuserie McGregor Forever komt op 17 mei op Netflix. Het is de enige kans om mijn echte verhaal, dat trouwens nog maar net begint, te horen”, luidt de tweet.

In de trailer zien we hoe McGregor terugblikt op zijn beenblessure tijdens zijn gevecht met Dustin Poirier. Daarin plooide zijn enkel helemaal dubbel, maar dat schrok de vechter niet af. “Bloed doet mij niets, ik boks verder”, riep hij toen. Ondertussen geeft hij toe dat hij misschien anders had moeten reageren, maar hij wil en zal effectief niet opgeven met vechten.

Opmerkelijke carrière

Dat de Ier met zijn opmerkelijk levensverhaal en opvallende carrière een documentaire kan vullen, is geen twijfel aan! De Ier was oorspronkelijk loodgieter en werkte meer dan twaalf uur per dag om rond te komen. Op zijn achttiende besloot hij MMA een kans te geven. De eerste vijf jaar van zijn carrière leefde hij op een sociale uitkering van 188 euro per week.

De MMA-vechter werd in 2013 opgemerkt door Dana White en kreeg een contract aangeboden in de Ultimate Fighting Championship (UFC). Bijna alle kampen waaraan hij deelnam braken pay-per-view records en in 2017 vocht (en verloor) hij tegen kampioen en legende Floyd Mayweather. Ondertussen is hij meer een zakenman dan een atleet en heeft hij een vermogen van 43 miljoen dollar en richtte hij een eigen whiskeymerk Proper No. Twelve op. Volgens het zakenblad Forbes is hij de derde bestbetaalde atleet in de wereld na voetballer Lionel Messi en basketter LeBron James.

Meer
Lees meer...