‘Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes’ staat nu op Netflix

Netflix lanceerde enkele weken geleden de fictiereeks DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Die groeide uit tot een enorm succes en mag zich nu al de negende meest bekeken Engelstalige Netflixreeks ooit noemen. En nu heeft de streamingdienst nog een reeks over de seriemoordenaar gelanceerd. Deze keer gaat het om de docureeks Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes.

Wie DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story uitgekeken heeft en meer te weten wil komen over de seriemoordenaar, moet daarvoor niet langer op Wikipedia zijn. Vanaf vandaag kan je op Netflix namelijk kijken naar de nieuwe docureeks Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes, waarin het verhaal van de seriemoordenaar en kannibaal volledig uit de doeken wordt gedaan.

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes

Net zoals bij de vorige twee docureeksen in de Conversations with a Killer-reeks, over Ted Bundy en John Wayne Gacy, komt in deze nieuwe versie Jeffrey Dahmer zelf aan het woord in opgenomen interviews. Daarnaast krijgen we ook advocate Wendy Patrickus te zien. Zij verdedigde Dahmer tijdens zijn proces in de jaren 90. Patrickus was op dat moment 25 jaar en de feiten van de zaak lieten een diepe indruk op haar na. 

In de driedelige docureeks zijn ook archiefbeelden te zien van onder andere de arrestatie en het proces van Dahmer. Jeffrey Dahmer was in de gesprekken met zijn advocate heel open over zijn moorden waarbij we alles dus tot in het kleinste en gruwelijkste detail te horen zullen krijgen.

Bekijk hier nog eens de trailer van Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...