Docureeks ‘Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes’ krijgt trailer

Netflix is tegenwoordig in de ban van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Op woensdag 21 september verscheen de fictiereeks DAHMER: Monster – The Jeffrey Dahmer Story van Ryan Murphy en Ian Brennan. En binnenkort kan je nog meer te weten komen over de seriemoordenaar, want dan verschijnt de driedelige docureeks Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes.

Wie onlangs keek naar DAHMER: Monster – The Jeffrey Dahmer Story op Netflix stelt zich misschien de vraag hoe dicht de reeks bij de werkelijkheid bleef. Daar zal je vanaf 7 oktober een antwoord op kunnen krijgen. Want dan verschijnt de docureeks Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes op Netflix. En die heeft nu een officiële trailer gekregen.

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes

Net zoals bij de vorige twee docureeksen in de Conversations with a Killer-reeks komt in deze nieuwe versie Jeffrey Dahmer zelf aan het woord in opgenomen interviews. Daarnaast krijgen we ook advocate Wendy Patrickus te zien. Zij verdedigde Dahmer tijdens zijn proces in de jaren 90. Patrickus was op dat moment 25 jaar en de feiten van de zaak lieten een diepe indruk op haar na.

In de driedelige docureeks zijn ook archiefbeelden te zien van onder andere de arrestatie en het proces van Dahmer. Jeffrey Dahmer was in de gesprekken met zijn advocate heel open over zijn moorden waarbij we alles dus tot in het kleinste en gruwelijkste detail te horen zullen krijgen.

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes is vanaf vrijdag 7 oktober te vinden op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer van Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...