Left Right
scrollTop top

‘Criminal’ seizoen 2 krijgt trailer met Kit Harington (Jon Snow)


Criminal seizoen 2 Kit Harington
© Netflix

De Netflixreeks Criminal krijgt binnenkort een tweede seizoen. En daarin zullen we alvast één bekend gezicht te zien krijgen. Kit Harington, die we allemaal beter kennen als Jon Snow uit Game of Thrones, zal namelijk het hoofdpersonage zijn in een van de nieuwe afleveringen.

Aan nieuwe reeksen nog steeds geen gebrek op Netflix, want binnenkort verschijnt het tweede seizoen van de reeks Criminal op de streamingdienst. Het gaat om het tweede seizoen van de Britse versie, Criminal UK, en het vijfde wanneer je alle seizoenen meetelt.

Criminal

De eerste vier seizoenen van Criminal werden vorig jaar op dezelfde dag gedropt. Het ging toen dan wel om vier seizoen, toch ging het niet om het eerste tot het vierde seizoen van de reeks. Criminal dropte namelijk het eerste seizoen van vier verschillende uitgaves van de reeks.

Het ging daarbij om Criminal: France, Criminal: Germany, Criminal: Spain en Criminal: UK. Vier verschillende versies dus voor vier verschillende Europese landen. Elke versie werd gesproken in de eigen taal en bestond uit drie afleveringen. In elk van die afleveringen volgen we een verschillende verdachte tijdens het verhoor. De reeks speelt zich daarom ook steeds af in één ruimte, de verhoorkamer.

Criminal seizoen 2

Deze keer krijgen we geen vier seizoenen in één keer, maar is het enkel Criminal: UK dat een tweede seizoen krijgt. Maar deze keer bestaat het seizoen wel uit vier afleveringen in plaats van drie. En in één van die afleveringen krijgen we alvast een bekend gezicht te zien: Kit Harington, aka Jon Snow uit Game of Thrones.

Hij is het hoofdpersonage in één van de vier afleveringen en is dus de hoofdverdachte in een zaak. De andere drie verdachten worden gespeeld door Kunal Nayyar, Sharon Horgan en Sophie Okonedo. Waarvan de vier beschuldigd worden, krijgen we in de trailer nog niet te zien. Maar het beloven alvast verhitte verhoren te worden.

Het tweede seizoen van Criminal: UK verschijnt op woensdag 16 september op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van Criminal UK:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308