Damiano uit ‘Blind Getrouwd’ stapt komende zomer in het huwelijksbootje

Damiano Fiore (42) deed in 2018 zonder succes mee aan Blind Getrouwd op VTM, maar nu lijkt de Italiaanse Limburger toch de liefde te hebben gevonden. Op zijn Instagram maakte hij namelijk bekend dat hij zijn vriendin te huwelijk heeft gevraagd.

In 2018 – in het derde seizoen van het programma – was Damiano een van de meest opvallende deelnemers in Blind Getrouwd op VTM. Nog voor het programma begonnen was, ontdekten mensen namelijk dat hij 20 jaar ervoor al eens had deelgenomen aan Blind Date. In 2002 waagde hij dan weer zijn kans bij Mister Belgium.

En ook tijdens Blind Getrouwd viel veel kijkers vooral het lichaam van Damiano Fire op. De connectie met zijn toenmalige vrouw Wendy was echter van bij het begin ver te zoeken. Langzaam nam de kritiek op Damiano dan ook toe, vooral omdat hij heel weinig moeite deed. Zo was er een beruchte scène waarin Wendy op strand in bikini ging liggen en haar man niet eens opkeek.

Natalia

De twee bleken dus duidelijk niet gemaakt voor elkaar en bleven aan het einde van Blind Getrouwd dan ook – tot verrassing van niemand – niet getrouwd. Maar iets meer dan 1,5 jaar geleden vond de Limburger bij Natalia Dabrowski wel de liefde. De twee leerden elkaar kennen tijdens een yogasessie en hadden dus duidelijk dezelfde passies, want beiden zijn ook veel bezig met gezonde voeding.

En ondertussen is het nog altijd grote liefde tussen Damiano en Nata. Want die eerste vroeg in Italië, het land van zijn roots, zijn vriendin te huwelijk. Dat maakte hij vorige week zelf bekend op Instagram met de datum van hun aankomende trouw. Die staat namelijk gepland op 21 juli 2023.

Bekijk hier de aankondiging van Damiano:

Meer
Lees meer...