Daniel Craig reageert op geruchten over terugkeer in volgende James Bond-film

De kans dat we Daniel Craig ooit nog terugzien in een film van James Bond is heel klein … maar niet onbestaande. Dat heeft de 54-jarige acteur zelf gezegd in een reactie op geruchten daarover.

Voor No Time To Die kroop Daniel Craig voor de vijfde, maar meteen ook allerlaatste keer in de huid van James Bond. Dat wil zeggen dat de franchise na 20 jaar opnieuw op zoek moet naar een opvolger. In 2002 was Pierce Brosnan namelijk in Die Another Day voor het laatst te zien als 007. Eind 2005 stelden producers Michael G. Wilson en Barbara Broccoli uiteindelijk, na een lange zoektocht, verrassend Daniel Craig voor als nieuwe James Bond.

“Wie weet?”

Volgens bepaalde geruchten zou dat afscheid van de 54-jarige Brit van de franchise mogelijk niet definitief zijn. Hoewel er volop gezocht wordt naar een nieuwe James Bond denken – of hopen – sommige fans namelijk dat Daniel Craig in de toekomst toch nog te zien zal zijn in een volgende film rond de iconische geheime agent.

In de podcast Happy Sad Confused heeft Daniel Craig nu voor het eerst gereageerd op die geruchten. “Zeg nooit nog eens nooit”, reageert de acteur al lachend, verwijzend naar het feit dat hij na Spectre in 2015 had gezegd dat hij “nog liever zijn polsen oversnijdt dan nog eens James Bond te spelen”. “Wie weet? Ik denk het niet, maar weet je, alleen God weet wat de toekomst voor ons allemaal in petto heeft.”

Aaron Taylor-Johnson

Ondertussen lijkt er met Aaron Taylor-Johnson een duidelijke topfavoriet te zijn in de zoektocht naar een nieuwe James Bond. Podcast-host Josh Horowitz polste dan ook Daniel Craig wat hij weet van die zoektocht. “Ik volg het eigenlijk totaal niet … Er zijn heel veel geruchten. Maar ik kijk niet op het internet en ik heb geen accounts op sociale media of wat dan ook”, is zijn duidelijke antwoord

Luister hier naar het interview met Daniel Craig:

Meer
Lees meer...