Left Right
scrollTop top

Daten tijdens lockdown: deze kerel gebruikt drone om dansend buurmeisje uit te vragen


Daten lockdown
© Twitter/@jerm_cohen

We zitten ondertussen al een tijdje opgesloten door het coronavirus. Elke dag voelt hetzelfde aan en tijdsbesef hebben we al helemaal niet meer. Maar ook de eenzaamheid wordt alsmaar groter. Geen sociaal contact met vrienden en familie begint op de meesten te wegen. Maar vooral singles hebben het moeilijk.

Singles wonen vaak alleen en voelen zich daardoor wat eenzaam. Jammer genoeg zit daten er de komende tijd al helemaal niet meer in. Gelukkig bestaan er nog online datingmogelijkheden zoals Tinder, die je tijdens de coronacrisis overal ter wereld gratis laat swipen. Maar een kerel uit Brooklyn heeft zelfs geen datingapps nodig. Enkel zijn drone is voldoende om een date te scoren.

Quarantine Cutie

Het begon allemaal toen de 28-jarige Jeremy Cohen vanop zijn balkon een dansend meisje aan de overkant van de straat spotte. In een TikTok-video legde hij alles vast. Daarin zie je hoe het meisje uitbundig op het dak danst. Toen ze even uitrustte, zwaaide Jeremy naar haar en gelukkig voor hem zwaaide ze terug. De freelance fotograaf bedacht een creatieve manier om toch in contact te komen met elkaar. Hij vloog z’n drone naar haar dak met zijn nummer erop. En zo begon het romantische verhaal.

“Flirten is normaal intimiderend voor mij, maar omdat ik al een week in quarantaine in mijn appartement doorbracht, verlangde ik naar wat sociale interactie”, vertelde Jeremy Cohen in de video. Een uur later stuurde the girl next door een smsje. Al snel kwam er een vervolg aan het droneverhaal. Hij nodigde Tori, het buurmeisje, uit voor een etentje. Maar de huidige coronamaatregelen maken dat natuurlijk momenteel onmogelijk.

Social distancing dinertje

Opnieuw verzon de New Yorker een originele oplossing. Hij schakelde de hulp in van Tori’s huisgenoot. Dertig minuten voor de date bracht ze de nodige spullen naar het dak. Ze kleedden zich mooi aan en installeerden zich elk aan hun tafeltje. Ze aten beiden een bevroren maaltijd en proostten met rode wijn. “Je ziet er prachtig uit”, schreeuwde Jeremy vanop zijn balkon. Hun gesprek verliep verder via FaceTime. Ook al was hun date vanop afstand, toch vond het duo het een succes.

En zo kwam er een derde deel. Eén ding is zeker: Jeremy Cohen haalt werkelijk alles uit de kast. Hij wilde haar graag in het echt ontmoeten, dus kroop hij in een gigantisch opblaasbare luchtbal. Zo bleven ze allebei veilig. “Ik kocht bloemen en ontsmettingsmiddel, maar dat was een blunder aangezien ik opgesloten zat in deze luchtbel. We maakten een mooie wandeling in de buurt totdat een agent ons tegenhield. Hij herkende ons van het nieuws gisteravond, maar gelukkig wilde hij gewoon een selfie”, vertelde de fotograaf in zijn video.

Wij zijn alvast benieuwd naar het verdere verloop van het schattige duo!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539