Tinder laat je gratis overal ter wereld swipen

Tinder
Shutterstock

Een lockdown is voor niemand leuk, maar zeker niet voor singles. Thuis moeten blijven, is niet zo handig als je wil daten. Om de komende periode iets aangenamer door te komen, maakt Tinder vanaf volgende week Tinder Passport gratis beschikbaar voor iedereen. Zo kan tijdens de coronacrisis mensen leren kennen van waar je maar wil.

Tinder Passport is normaal een betalende feature die beschikbaar is voor iedereen met Tinder Plus of Tinder Gold. Daarmee kan je eender welke stad of locatie kiezen en er beginnen swipen, zelfs al ben je niet in de buurt.

Omdat veel mensen wereldwijd door het nieuwe coronavirus thuis moeten blijven, besloot Tinder om Tinder Passport tijdelijk gratis aan te bieden aan iedereen. Vanaf begin volgende week tot en met 30 april kan iedereen met een gewoon account ervan gebruik maken.

Tinder Passport

“In deze moeilijke tijden, terwijl we allemaal weten dat we thuis moeten blijven, moeten we niet alleen blijven met onze gedachten. Iemand hebben om mee te praten kan een wereld van verschil maken”, schrijft Tinder in zijn persmededeling.

“We hopen dat je de Passport-functie gebruikt om jezelf virtueel uit de quarantaine te transporteren naar waar dan ook ter wereld. Zo kan je over heel de wereld mensen vinden die hetzelfde meemaken. En zelfs als er niets meer uit komt, kan je op zijn minst leren “hey” zeggen in een andere taal.”

Hoe verander ik mijn locatie?

Onthou eerst en vooral dat de functie maar vanaf begin volgende week beschikbaar zal zijn. Om van locatie te veranderen klik je linksboven op het profielicoontje. Daarna klik je op ‘Instellingen’. Dan klik je op ‘Locatie’ en daar kan je eender welke plaats ter wereld kiezen.

Uiteraard kan je virtueel maar op één plaats tegelijk zijn, maar je kan wel onbeperkt je locatie veranderen.

Gesponsorde artikelen