Nieuw datingprogramma ‘Blijven Slapen’ stuurt twee singles minstens 24 uur samen op date

Op VTM 2 start komend weekend een nieuw dagelijks datingprogramma. In Blijven Slapen worden twee Vlaamse singles minstens 24 uur samen opgesloten in een luxueus huis. Ze delen daar niet alleen direct alles met elkaar, maar ook met alle aanwezige camera’s.

Er wordt wel eens gezegd dat dating door Tinder en andere datingapplicaties te vluchtig is geworden. Daar doet Blijven Slapen alvast niet aan mee. Het programma wil kijken of de liefde meer kans heeft als je verplicht 24 uur de tijd hebt om elkaar te leren kennen.

In dit nieuwe programma zet VTM 2 twee singles die door hen aan elkaar gekoppeld zijn samen in een luxueus huis. Na 24 uur mogen de twee beslissen of ze hun verblijf verlengen tot maximaal vier dagen.

Dagelijks op VTM 2

De eerste aflevering van Blijven Slapen is zondag 14 februari, op Valentijnsdag, simultaan te zien op VTM en VTM 2. Het programma begint op 21.30 uur, vlak na de eerste aflevering van Blind Getrouwd. Op VTM 2 is er meteen zelfs een dubbelaflevering.

Daarna is Blijven Slapen van zondag tot en met dinsdag telkens om 21.30 te zien op VTM 2. Iedere aflevering krijg je een ander ‘koppel’ te zien. De afleveringen zijn ook te herbekijken via VTM GO.

Zo gaat het eraan toe in de eerste week van Blijven Slapen

Meer
Lees meer...