Left Right
scrollTop top

Datum nieuw seizoen ‘After Life’ bekend


After Life
© Netflix

Het tweede seizoen van de populaire Netflix-reeks After Life was eerder al bevestigd. Maar nu is de startdatum bekendgemaakt. Vanaf 24 april kunnen we weer genieten van het geweldige personage van Ricky Gervais.

Netflix maakte de startdatum zelf bekend op Twitter. Het tweede seizoen was meteen na de release van het eerste bevestigd. Ook deze keer heeft Golden Globe-winnaar Gervais de serie zelf geschreven en geregisseerd. Zoals het vorige seizoen, zal het vervolg zes afleveringen tellen en worden ze meteen allemaal gedropt. Dat wordt bingewatchen geblazen!

Tweede seizoen nog beter?

Voor wie het eerste seizoen nog niet gezien heeft, no shame, maar de serie is zeker een aanrader. After Life vertelt het verhaal van Tony, gespeeld door Ricky Gervais. Tony had het perfecte leventje. Totdat zijn vrouw Lisa overlijdt aan kanker. Hierna verandert Tony compleet. Nadat hij meermaals heeft overwogen om zich van het leven te beroven, besluit hij in plaats daarvan lang genoeg te leven om de wereld te straffen door te doen en zeggen wat hij wil. Hijzelf vindt het een kracht om niets te geven om zichzelf of anderen. Maar dat blijkt toch wel lastiger te zijn wanneer iedereen probeert om hem te redden.

De serie bevat zwarte humor en werd vol lovende commentaren onthaald. Ricky Gervais speelt in de reeks een journalist en daar zal in het nieuwe seizoen verder op gebouwd worden. Daarin komt de mogelijke sluiting van de lokale krant alsmaar dichter. Ondanks dat Tony nog steeds worstelt met zijn verdriet, probeert hij een betere vriend te zijn voor de mensen om hem heen. Wij kijken alvast uit naar de nieuwe afleveringen. Alles over het tweede seizoen van After Life lees je hier.

Wil je het wachten op het nieuwe seizoen van After Life wat draaglijker maken? Bekijk dan zekers eens onze lijst met de 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452