Selena Gomez en David Henrie maken samen de film ‘This Is The Year’

Op 28 augustus (29 augustus Belgische tijd) dit jaar gaat feel-good film This Is The Year online in première. Je kan tickets voor deze live première op de website van de film voor 11,99 dollar (10,22 euro) kopen. Een deel van de opbrengst gaat naar het Plus1 COVID-19 Relief Fund.

Selena Gomez en David Henrie werkten in 2007 al samen. Ze speelden allebei een hoofdrol in Disney Channel’s komedieserie Wizards of Waverly Place. In de nieuwe film is Selena de executive producer van de film en David de reggiseur.

It’s all about the good times

https://www.instagram.com/p/CDty-hGDwz2/?utm_source=ig_web_copy_link

De film gaat over Josh, die het meisje van zijn dromen voor zich wil winnen. Om dit te laten gebeuren gaan Josh en zijn beste vrienden naar het grootste festival van het jaar om hun favoriete band te zien. Tijdens de trip loopt niet alles volgens plan. Daardoor realiseren ze zich dat liefde op de meest onverwachte plaatsen te vinden is.

This Is The Year is een hedendaagse kijk op klassieke films uit de jaren 80. Met de focus voornamelijk op plezier en goede tijden, maar ook met een heel goede soundtrack. De film is gemaakt in samenwerking met Bold Capital Group en Novo Media Group.

De cast

David Henrie reggiseert niet enkel de film, hij speelt ook de rol van Sebastian. En ook zijn broer, Lorenzo James Henrie, zal te zien zijn. Hij kruipt in de huid van het hoodpersonage Josh. Hiernaast zullen Gregg Sulkin, die ook meespeelde in Wizards of Waverly Place, en Laura Marano, bekend door haar rol in Austin & Ally, deel uitmaken van de cast.

De online live première zal van start gaan op 29 augstus, 1:30 uur, Belgische tijd. Dan begint de pre-show party met Selena Gomez en David Henrie. Een half uurtje later zal de film beginnen. Dan om 20 voor 4 uur zal er een live Q&A zijn met de cast, deze wordt gepresenteerd door Dixie en Charli D’Amelio. Nadien zal er nog een optreden zijn door Indiepopgroep lovelytheband.

Meer
Lees meer...