De eerste Pokémon-film met Mewtwo krijgt een 3D-remake

De eerste Pokémon-film met Mewtwo krijgt een 3D-remake

De Pokémon Company onthult dat de eerste Pokémon-film, ‘Pokémon: Mewtwo Strikes Back’, een remake krijgt met de naam ‘Mewtwo Strikes Back Evolution’. De film zal volledig in 3D verschijnen.

De Pokémon Company heeft de eerste teaser trailer en poster gepubliceerd van de remake van de eerste Pokémon-film. Mewtwo Strikes Back Evolution gaat over de artificiële Pokémon Mewtwo, die door mensen gefabriceerd werd op basis van het DNA van de legendarische Pokémon Mew.

(In deze Pokédex kan je je Nintendo Switch-spelletjes opbergen.)

12 januari

De film zal vanaf 12 januari in de Japanse bioscopen te zien zijn. Wanneer de film in het westen uitkomt, is nog niet geweten.

We kunnen dit jaar trouwens meer content omtrent Mewtwo verwachten. Zo heeft de Pokémon Company 2019 uitgeroepen tot het Mewtwo Year.

(Pokémon Go voegt binnenkort de optie toe om tegen je vrienden te vechten.)

Niet de enige Pokémon-film

Mewtwo Strikes Back Evolution is niet de enige Pokémon-film die in 2019 verschijnt: de live-action film Detective Pikachu van Warner Bros. komt dit jaar nog uit. Releasedatum: 10 mei.

(Er komt een Tamagotchi van de Pokémon Eevee.)

Het wordt geen doorsnee Pokémon-verhaal, maar een film gebaseerd op de Japanse game Great Detective Pikachu. Daarin vormen Pikachu en zijn vriend, een jongen die Tim Goodman heet, een onwaarschijnlijk team at mysteries oplost. Detective Pikachu loopt daarbij rond met een pet zoals Sherlock Holmes, is superintelligent en uitermate communicatief. Niet meteen wat je zou verwachten van een Pokémon-film dus, als je de serie en de games bekijkt.

(Deze 70-jarige opa brengt Pokémon Go naar een heel nieuw niveau.)

De teaser trailer van Mewtwo Strikes Back Evolution:

(Je kan pokémon uit Pokémon Go overzetten naar Pokémon: Let’s Go op Nintendo Switch.)

De affiche van de nieuwe film:

(Deze 15 Pokémon zijn blijkbaar de moeilijkste om te vangen in Pokémon Go.)

Gesponsorde artikelen