De hilarische trailer van ‘Isn’t it Romantic’ herenigt Rebel Wilson met haar ‘Pitch Perfect’-maatje én Liam Hemsworth

Ironie: ‘Isnt’ it Romantic?’, de nieuwe film van Rebel Wilson en Netflix, is een romantische komedie. Grappig, want dat is exact waar Natalie (Wilson) een hartgrondige hekel aan heeft. Na een stevige mep op het hoofd, komt ze echter terecht in haar ultieme nachtmerrie: haar leven is een grote opeenstapeling van romcom-clichès geworden. 

Rebel Wilson in een cliché-romantische komedie? Wij zouden het de actrice niet aangeven en gelukkig ziet Isn’t it Romantic er ook helemaal niet zo uit. Integendeel, zoals je uit de trailer kan afleiden, trekt Netflix deze keer enkel een doos cliché’s open om er dan hartelijk mee te lachen. Maar loopt deze film ook af als jouw standaardkomedie?

Kijk hier naar de trailer van Isn’t it Romantic

In Isn’t it Romantic is Rebel Wilson (Pitch Perfect) een architecte in New York. ’t Is een competitieve wereld en Natalie probeert er op te vallen. Dat lukt niet zo goed: ze moet er vooral koffie dragen en krijgt er weinig respect. Enkele van haar collega’s zoals Josh (onder andere Pitch Perfectzanger Bumper, Adam Devine) proberen ervoor te zorgen dat Natalie beter wordt in haar job én misschien ook nog mister Right aan de haak slaat.

Een echte romcom

Er is maar één probleempje: Natalie stelt zich nogal defensief op in het leven, grotendeels omdat ze niet gelooft in sprookjes of, zoals haar moeder zegt, romantische komedies. Maar dan verandert alles: Natalie krijgt tijdens een overval een paal tegen haar gezicht en als ze wakker wordt, is alles anders. De horror: haar leven is nu een echte romantische komedie.

Dat lijkt geweldig, want Natalie heeft nu een inloopkast van jewelste, een apartment dat rechtstreeks uit Sex and the City lijkt te komen en een job die wél fijn is. Maar de hoekige kantjes die haar leven leuk maken, die worden er ook uitgesneden. Wordt ze ook verliefd against all odds, zoals het in de films gaat? Binnenkort op Netflix: Isn’t it Romantic.

Netflix

Hemsworth en Priyanka

Wie toch nog twijfelt om Isn’t it Romantic te gaan bekijken: naast Rebel Wilson zijn er nog twee overtuigende redenen om deze in je lijst te zetten. Liam Hemsworth (meneer Miley Cyrus tegenwoordig) mag namelijk een compleet over-the-top love interest van Natalie spelen en dat doet hij met verve. Aangezien er gedanst en gezongen wordt dat het een lieve lust is, mag Hemsworth zich eens van zijn knappe, maar absurde kant laten zien en da’s de moeite.

Overigens krijgt ook Adam Devine’s personage geluk in de liefde en hij wrijft zich alvast in de handjes. Want niemand minder dan Priyanka Chopra (mevrouw Nick Jonas tegenwoordig) speelt mee in Isn’t it Romantic. Isabella mag too good to be true spelen aan de vrouwelijke kant van de cast. Daarmee laat ze ook haar gevoel voor komedie zien, en samen met Wilson en Hemsworth geeft dat geweldige resulaten.

Geen zin om te wachten? Check dan de 50 beste series op Netflix, onze toplijst die maandelijks een update krijgt.

Netflix
Netflix

Isn’t it Romantic komt op Netflix op 28 februari.

Meer
Lees meer...