‘De Mol’ laat voor het eerst zijn of haar echte stem horen

In De Mol zijn we ondertussen al toe aan de zesde aflevering. En dat wordt meteen een zeer belangrijke voor de mol zelf. Die zal namelijk voor het eerst zijn of haar stem horen. Hoe dat precies in zijn werk zal gaan, is nog onduidelijk. Wel weten we dat er veel geld zal tegenover staan.

Na het vertrek van Lynn blijven er in De Mol nog vijf kandidaten over, al is het eigenlijk beter om te zeggen vier kandidaten en één mol. En die laatste belooft het moeilijk te krijgen in de aflevering van zondagavond.

Stem

Op Instagram deelde het account van Play4 namelijk een transcriptie van een gesprek tussen Gilles De Coster en de mol. “En zie je het zitten voor morgen? Uw stem laten horen, geen filter, geen vervorming”, zegt de presentator daar. “Het is wel spannend, maar alles wat de groep geld kan kosten, is het risico waard”, reageert een vastberaden mol.

Hoe de mol zijn of haar stem zal laten horen, is voorlopig nog niet duidelijk. Maar we kunnen wel vermoeden dat de kandidaten daar geld zullen voor moeten betalen. De kans lijkt dan ook groot dat op zijn minst één iemand niet zal kunnen weerstaan aan deze – letterlijk – zeer kostbare informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...