‘De Mol’: Zo emotioneel reageerde afvaller meteen na eliminatie

Het was een pijnlijke eliminatie gisteren in De Mol. We moeten daar namelijk net voor de halve finale afscheid nemen van de geliefde, maar ook zeer verdachte Thomas. Ook hijzelf had het duidelijk moeilijk bij z’n eliminatie, zo is ook te zien in extra beelden vanuit de auto waarmee Thomas wegreed net nadat hij afscheid nam van presentator Gilles De Coster.

Dit jaar krijgen we bij De Mol elke week een extra video te zien, die meteen na de exit van een kandidaat werd gefilmd. Deze week moest aardrijkskundeleerkracht Thomas het spel verlaten en dat viel hem duidelijk zwaar.

Thomas

Thomas moest gisteren De Mol verlaten en dat was niet alleen een moeilijk moment voor de vele kijkers die hem verdachten, maar ook voor hemzelf. In extra beelden krijgen we de emotionele reactie van Thomas te zien, net na zijn eliminatie. “De proef van vandaag klopte totaal niet. Ik zei het ook toen ik naar de test ging, dat het chaos was in mijn hoofd. En ik durfde niet meer spreiden.”

“Ik ben heel blij met het parcours dat ik heb afgelegd. Zes afleveringen, ik ben trots. Maar het was echt nog tien keer geestiger dan ik had verwacht. Ik heb me zot geamuseerd. Ik denk dat we elkaar allemaal graag zagen, ondanks onze verschillen. We waren een heel sterke groep en kwamen goed overeen. Dat doet wel deugd, om te zien dat mensen je graag zien voor wie je bent.” Daarna wordt Thomas zichtbaar emotioneel.

Hij besluit met een boodschap voor de mol. “Amuseer je nog. Je doet dat goed. Je bent fantastisch bezig en ik verlang al om je binnen enkele maanden vast te pakken.” Dat moment komt nu wel heel dichtbij, want de finale van De Mol vindt plaats binnen twee weken, op zondag 7 mei.

Bekijk hier de reactie van Thomas meteen na zijn exit:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...