‘De Mol’: Dit is jullie overduidelijke hoofdverdachte net voor aflevering 6

Vanavond is het al tijd voor de zesde aflevering van De Mol, die mogen we eigenlijk de kwartfinale van het programma noemen. Want binnen twee weken is het al tijd voor de finale. Net voor de zesde aflevering is dit jullie overduidelijke hoofdverdachte.

In onze Facebookgroep DE MOL 2023: alle hints en tips! vragen we elke week aan onze leden wie hun hoofdverdachte is. Deze week deelden 1.970 mensen hun mening en dat levert net voor de zesde aflevering de volgende ranking op.

Thomas

Ook deze week steekt Thomas met kop en schouders uit boven de andere kandidaten. Maar liefst 41,5 procent van de stemmen uit onze groep (818 om precies te zijn) gingen deze week naar de leerkracht aardrijkskunde. De West-Vlaming lijkt elke week op de perfecte plaats te zitten om te mollen en lijkt daar – zeker wanneer we naar de groepspot kijken – goed in te slagen.

De rest van de kandidaten volgen op een ruime achterstand. Daarbij staat Comfort op de tweede plaats met 342 stemmen, ofwel 17,4 procent. Gevolgd door Ruben met 296 stemmen, ofwel 15 procent. Lancelot kreeg 270 stemmen, wat goed is voor 13,7 procent. En helemaal onderaan vinden we deze week Toos. Hij kreeg 244 stemmen wat overeenkomt met 12,4 procent van het totale aantal stemmen.

Bekijk hier een grafiek van alle stemmen van deze week:

De mol verdachten groep voor aflevering 6
newsmonkey

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2023: alle hints en tips!

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...