‘De Mol’: Dit is jullie nieuwe hoofdverdachte net voor de vijfde aflevering

De Mol is ondertussen halfweg, dus hebben de meeste kijkers al een vaste hoofdverdachte gevonden. Na de exit van Leïla vorige week zijn er nog zes kandidaten in het spel en daarbij is er in onze Facebookgroep eentje duidelijk heel wat verdachter dan de rest.

In onze Facebookgroep DE MOL 2023: alle hints en tips! vragen we elke week aan onze leden wie hun hoofdverdachte is. Deze week deelden 1.078 mensen hun mening en dat levert na de derde aflevering de volgende ranking op.

Thomas

Vorige week stond Toos nog op de eerste plaats in onze groep, maar deze week gaat het om iemand anders. Thomas, die vorige week de op één na meest verdachte kandidaat was, torent nu boven de rest uit. Hij haalt 339 stemmen, goed voor 31,5 procent of bijna een derde van alle stemmen.

Op de tweede plaatst staat Ruben, die al sinds de eerste week steevast in het eerste deel van de lijst te vinden is. Hij kreeg deze week 243 stemmen achter zijn naam, goed voor 22,5 procent van het totale aantal stemmen.

Lancelot helemaal onderaan

Onderaan is er wel iets opmerkelijk te zien. Lancelot, die na de eerste week nog het meest verdacht werd, staat nu helemaal alleen onderaan. Hij kreeg deze week amper 54 stemmen, goed voor 5 procent van het totaal. Ook Lieselot, die net zoals Lancelot pasvragen liet liggen om 5.000 euro binnen te halen, kreeg deze week weinig stemmen. Zij haalt er met 110 wel dubbel zoveel als Lancelot, maar uiteindelijk is dat ook maar goed voor 10,2 procent van de stemmen.

Toos en Comfort strandden in het midden. Toos haalde zo 174 stemmen (16,14 procent) achter zijn naam en Comfort, die een gigantisch voordeel kreeg bij de eliminatie van vorige week, kreeg 158 stemmen (14,66 procent).

Bekijk hier de volledige ranking van verdenkingen in onze Facebookgroep:

Verdachten De Mol groep aflevering 4
newsmonkey

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2023: alle hints en tips!

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...