‘De Mol’: Dit is jullie (duidelijke) hoofdverdachte na aflevering 3

In de derde aflevering van De Mol moesten we afscheid nemen van onze favoriete wiskundelerares Conny en haar trouwe Casio (die je kan winnen). Daardoor blijven er nu nog zeven kandidaten (lees: mogelijke mollen) over. En daarbij is er eentje die deze week duidelijk het meest verdacht wordt.

In onze Facebookgroep DE MOL 2023: alle hints en tips! vragen we elke week aan onze leden wie hun hoofdverdachte is. Deze week deelden 902 mensen hun mening en dat levert na de derde aflevering de volgende ranking op.

Toos

Eén kandidaat steekt met kop en schouders uit boven de rest. Het gaat daarbij om Toos. Na de eerste aflevering was hij nog een van de minst verdachte kandidaten, maar elke week wordt hij toch wat verdachter. Zo ging hij van 9,1 procent van de stemmen na de eerste aflevering naar 12,31 procent na de tweede aflevering tot maar liefst 24,72 procent (of bijna een vierde) van de stemmen na de derde aflevering. Waarschijnlijk zit zijn vreemde actie in de kamer met de vrijstelling daar wel voor iets tussen.

De top drie wordt vervolledigd door Thomas en Leïla. Daarbij is Thomas nét iets verdachter dan Leïla. Thomas haalt zo 15,74 procent van de stemmen en Leïla 15,30 procent.

Minst verdacht: Comfort

Comfort staat deze week helemaal onderaan het lijstje met verdenkingen. Ze is daarbij de enige die met 9,53 procent minder dan 10 procent van de stemmen haalt. Net boven Comfort staat Lieselot, die doordat ze in de kamer 110 geen vrijstelling wilde nemen al sowieso geld in de pot bracht. Lieselot heeft 11,31 procent van de stemmen in onze groep.

Lancelot en Ruben, die na de eerste week de twee meest verdachte kandidaten waren, zitten nu in de middenmoot. Lancelot wordt zo verdacht door 11,86 procent van de leden in onze groep en Ruben door 11,53 procent.

Bekijk hier het volledige overzicht van de verdenkingen:

De Mol verdenkingen aflevering 3
newsmonkey

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2023: alle hints en tips!

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...