‘De Mol’: Zo kan je Conny’s iconische rekenmachine winnen

Afgelopen zondag was De Mol al weer toe aan zijn derde aflevering. Dat betekende natuurlijk ook dat er voor de derde keer een kandidaat moest afvallen. Deze week was dat Conny, die werd genekt door tunnelvisie. Zij moest met haar favoriete rekenmachine dus terug het vliegtuig op naar België. In de podcast Achter De Schermen laat Conny nu weten dat haar favoriete relikwie te winnen is.

Nadat het varkentje uit de allereerste aflevering van De Mol al te winnen was bij de podcast Achter De Schermen, is het deze keer de beurt aan de iconische Casio-rekenmachine van Conny. Zij viel afgelopen zondag als derde af.

Conny

Het is elke week jammer wanneer iemand De Mol moet verlaten, maar deze week was het toch extra pijnlijk. Voor Conny, de mama van de groep, stopt het avontuur na de derde aflevering. De wiskundelerares maakte zichzelf al sinds de allereerste aflevering enorm populair bij zowel haar medekandidaten als de kijkers. Haar liefde voor rekenen was nooit ver weg, wat soms voor hilarische taferelen zorgde.

Zo had Conny ook altijd haar rekenmachine bij “voor het geval dat”. In de GoPlay-podcast Achter De Schermen laat ze alvast weten dat ze die eigenlijk nooit écht heeft gebruikt. “Wij moesten veel wachten en we hadden geen gsm, dusja. Maar ik had wel een rekentoestel”, vertelt ze. “En daarnaast ook wat wiskundeboeken bij, dat durfde ik bijna niet zeggen. Maar Thomas had er ook bij.”

Rekenmachine

Doorheen de eerste drie afleveringen leek de rekenmachine van het merk Casio alvast een gimmick dat altijd terugkeerde. Maar dat zal in de komende afleveringen dus niet meer het geval zijn. De rekenmachine is terug in het land én beter nog: die kan binnenkort van jou zijn.

“Voor de leden van de Conny-fanclub is dit een hoogdag”, vertelt presentator Pieterjan van Supercontent. “Daarvoor moeten de luisteraars zelf een Achter De Schermen-verhaal insturen. Dat kan vanalles zijn”, gaat Jef verder. Jullie weten dus wat te doen!

Bekijk het fragment hier:

Meer
Lees meer...