‘De Mol’: Gilles De Coster maakt locatie nieuw seizoen bekend op originele manier

Het aftellen kan opnieuw beginnen, want Gilles De Coster heeft zojuist de locatie van het nieuwe seizoen van De Mol bekend gemaakt. Hij deed dat opnieuw op een originele manier, waarbij je met een beetje puzzelwerk de juiste bestemming kon vinden.

Play4 lanceerde gisteren een nieuwe video waarin ze hun programma’s in de kijker zetten. Een van die programma’s was De Mol en wie aandachtig keek, had in dat fragment de locatie van het nieuwe seizoen kunnen achterhalen.

Canarische eilanden

In het filmpje was te zien hoe Gilles De Coster met een parachute landde op een bestemming. Die werd in de onderhoek aangegeven met coördinaten. Als je die coördinaten opzocht, dan kwam je uit op het Spaanse eiland Lanzarote. En dat wordt de startplaats van het nieuwe seizoen van De Mol.

De groep blijft vervolgens niet op Lanzarote, maar zal doorreizen naar de andere Canarische Eilanden. Ook dat had je kunnen achterhalen in het fragment. Zo hoorde je tijdens het fragment een kanarie en waren de contouren van de Canarische Eilanden ook te zien op het water tijdens het fragment. Had jij het in de gaten?

Een exacte startdatum krijgen we voorlopig nog niet, al laat Gilles wel weten dat het “binnenkort” zal zijn. Wij zijn er alvast helemaal klaar voor! Jullie ook?

Bekijk hier het filmpje van Play4:

Bekijk hier de onthulling door Gilles De Coster:

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze De Mol-groep op Facebook!

Meer
Lees meer...