Left Right
scrollTop top

‘De Mol’: Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen


De Mol finalisten oranje scherm
© Play4

Het negende seizoen van De Mol zit er nog maar juist op, maar er wordt al vooruit gekeken naar de editie van volgend jaar. Wie zijn kans wil wagen, kan zich daar nu voor inschrijven en in tegenstelling tot vorig jaar is er deze keer geen limiet op het aantal inschrijvingen.

Zelfs na negen seizoenen zit er helemaal nog geen sleet op de formule van De Mol. De finale van zondagavond op Play4 had zelfs het hoogste marktaandeel ooit voor het programma en ook online via GoPlay lokte De Mol heel wat extra kijkers.

Het mag dan ook niet verbazen dat meteen na de finale bekendgemaakt werd dat Play4 volgend jaar met een nieuw seizoen komt. Wie zin heeft om deel uit te maken van deze jubileumeditie kan zich nu inschrijven via de website GoPlay.

Tijd tot 7 juni

In tegenstelling tot vorig jaar staat er deze keer geen limiet op het aantal inschrijvingen. Toen mochten zich aanvankelijk maar 5.000 mensen inschrijven, maar door technische problemen raakten veel mensen niet binnen op de website en werden uiteindelijk toch dubbel zoveel inschrijvingen aanvaard.

De makers willen een herhaling van dit scenario vermijden en hebben dus enkele een einddatum voor de inschrijvingen ingesteld. Wie zich kandidaat wil stellen moet dat doen voor maandag 7 juni om 12 uur ’s middags. Je hebt dus nog een kleine maand om je kans te wagen.

Om je kandidaat te stellen, moet je je gegevens doorgeven en ook een kort video van maximum 2 minuten opnemen waarin je jezelf voorstelt en de makers overtuigt waarom ze jou moeten selecteren als kandidaat voor De Mol.

Lees ook: ‘De Mol’: 37 momenten waarop je “de beste mol ooit” door had kunnen hebben


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…