‘De Mol’: Zo konden de makers Jens laten deelnemen zonder dat hij er iets van wist

In de allerlaatste aflevering van het tiende seizoen van De Mol kregen we alle sabotages van de twee mollen te zien. Maar daarnaast toonde Play ook extra beelden over hoe Jens – zonder dat hij er iets van wist – voor de tweede keer kon deelnemen aan De Mol. En daarvoor zelfs helemaal tot Lanzarote vloog.

Het tiende seizoen van De Mol wordt er eentje dat we niet snel zullen vergeten. Tijdens het seizoen moesten we zo twee keer afscheid nemen van een kandidaat door een fysieke blessure. Daarnaast besloot de eerste mol Philippe om zelf naar huis te gaan omdat de rol te veel eiste van zijn mentale gezondheid. Maar ook helemaal aan het begin van het seizoen was er al een opvallende twist: de terugkeer van Jens. Dit is hoe dat in z’n werk ging.

Jens

Het nieuwe seizoen van De Mol startte al meteen met een plottwist van formaat. Jens, die in het negende seizoen moest achterblijven in het maïsveld in Liedekerke, kreeg een tweede kans. We kregen al te zien hoe hij onwetend naar Lanzarote vloog. Maar in de laatste aflevering van De Mol kwamen we meer details te weten.

Aan de tweede deelname van Jens ging heel wat planning vooraf. Daarom zat Jens’ vriendin Shana mee in het complot. Zij kreeg Jens zover om zijn koekoeksklok in z’n handbagage mee te sleuren naar de Moezelstreek. Dat was zogezegd voor een fotoshoot, waarvoor hij ook een dag eerder moest vertrekken dan de rest van z’n gezin. Maar in de luchthaven kreeg hij te horen dat zijn vlucht overboekt was en via Lanzarote (compleet uit de richting) moest vliegen. Shana stelde hem dan gerust waardoor Jens zonder iets te beseffen op het vliegtuig stapte. En na een beetje acteerwerk van “fotografe” Camille en de taxichauffeur, belandde Jens uiteindelijk in de auto voor zijn eerste opdracht.

Bekijk hier het fragment:

Wil je op de hoogte blijven over alles over (het volgende seizoen van) De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘.

Meer
Lees meer...