‘De Mol’: Dit is jullie hoofdverdachte na aflevering 4

De zoektocht naar de mol is volop aan de gang en wij doen dat naast onze artikels ook in onze eigen Facebookgroep, waarin iedereen vrij zijn, haar of hun theorieën mag delen. En daarbij is er in onze groep na vier afleveringen niet langer één duidelijke hoofdverdachte.

In onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips! vragen we elke week aan onze bijna 67.000 leden wie hun hoofdverdachte is. Deze week deelden mensen hun mening en dat levert na de vierde aflevering de volgende ranking op.

Hoofdverdachte: Senne

Net zoals de afgelopen weken blijft Senne de hoofdverdachte in onze Facebookgroep, maar sinds vorige week volgt Stéphanie wel heel dicht achter hem. Senne haalt met 354 stemmen 26 procent, terwijl Stéphanie met 342 stemmen volgt op 25 procent. Vorige week haalde Senne nog 31 procent van de stemmen en Stéphanie 18 procent.

Ook Michaël lijkt steeds verdachter te worden. Hij staat – net zoals vorige week – op de derde plaats, maar zijn percentage stijgt van 12 procent naar 22 procent (301 stemmen).

Minst verdacht: Bernard

Vorige week stond Coco eenzaam onderaan de lijst en daar hadden we gelijk in. Want Coco moest het spel verlaten en was dus niet de mol. Deze week is het Bernard die als enige minder dan 100 stemmen haalt en met 5 procent van de stemmen helemaal onderaan te vinden is. Of dat ook betekent dat hij vanavond naar huis zal gaan, valt nog af te wachten.

Net boven Bernard vinden we Charlotte met 8 procent van de stemmen (113 stemmen). Lynn maakt een kleine sprong naar boven en kreeg 180 stemmen achter haar naam. Dit is goed voor 13 procent van het totaal.

Bekijk hier de volledige grafiek met de verdenkingen:

De mol verdenkingen groep week 4
newsmonkey

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...