‘De Mol’: Dit is jullie hoofdverdachte net voor de finale

Vanavond komen we in de finale van De Mol te weten wie er al wekenlang de touwtjes in handen had. Commy, Lancelot of Toos zal onthuld worden als de elfde mol. En het is nog maar zelden zo spannend geweest. De verhoudingen zijn zo bijna gelijk, maar deze kandidaat is nét dat tikkeltje verdachter dan de rest.

In onze Facebookgroep DE MOL 2023: alle hints en tips! vragen we elke week aan onze leden wie hun hoofdverdachte is. Deze week deelden maar liefst 2.313 mensen hun mening en dat levert net voor de finale van De Mol de volgende ranking op.

Bijna gelijk

We kunnen al sowieso spreken van een razend spannend seizoen want net voor de finale is er geen duidelijkheid over de identiteit van de mol. Zo haalt elke finalist bijna één derde van de stemmen in onze groep en zit er tussen de meest en minst verdachte kandidaat maar 3,6 procent verschil.

De meest verdachte is Commy. Zij kreeg 821 stemmen achter haar naam, wat goed is voor 35,5 procent van het totale aantal stemmen. Lancelot volgt op de tweede plaats met 755 stemmen, goed voor 32, 6 procent en Toos is het “minst verdacht” met 737 stemmen, ofwel 31,9 procent. We kunnen dus niet spreken van een overduidelijke hoofdverdachte dus mogen we ons verwachten aan een razend spannende finale.

Bekijk hier de volledige ranking van verdenkingen in onze groep:

verdenkingen groep voor finale
newsmonkey

Nog niet zeker van je mol? Laat je hier overtuigen!

De finale van De Mol is vanavond om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...